Welke online en offline media kun je het beste inzetten om (potentiële) klanten effectief te bereiken? En marketingdoelstellingen te realiseren? Met de DoelgroepSelector zie je eenvoudig welke media op welke locatie het beste inzetbaar zijn.

[rssfeed title="Nieuws van deOndernemer.nl" url="https://www.deondernemer.nl/export/rss/index/10.rss?" limit="12" tag=""]

Inzichten

Middelen

Middelen

Geef aan wie je wilt bereiken en met welke media je dat wilt doen. Krijg direct inzicht in de mogelijkheden binnen jouw regio.

Naar de DoelgroepSelector

Middelen

Bereik

Bereik

Bekijk per type media hoeveel inwoners en huishoudens jij kunt bereiken binnen jouw regio.

Naar de DoelgroepSelector

Bereik

Lezersprofielen

Lezersprofielen

Krijg meer inzicht in jouw doelgroep met de media van DPG Media. Bijvoorbeeld het aandeel mannen/vrouwen, het type huishouden en het opleidingsniveau van onze verschillende lezers.

Naar de DoelgroepSelector

Lezersprofielen

Online adverteren

Val op met online adverteren van DPG Media. Dé nummer 1 op het gebied van online nieuws. Onze nieuwssites en apps zijn sterke en bekende merken met een hoge kwaliteit en vele bezoekers. Bereik, raak en verleid jouw klant via onze media. Of dat nu landelijk, regionaal of juist alleen bij jou in de buurt is. Word groter dan voorpaginanieuws en adverteer online bij de media van DPG Media!

Meer weten?

Persgroep Insights

Media inzet

Media inzet

Benieuwd welke media je het beste kunt inzetten om jouw klanten effectief te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen? De DoelgroepSelector helpt je op weg.

Klantinzicht

Klantinzicht

Met de MarktMonitor ontdek je hoeveel potentiële klanten jouw onderneming heeft. Je ziet onder meer waar zij zich bevinden en hoe de samenstelling van je doelgroep is.

Advertentieadvies

Advertentieadvies

De opmaak van je advertentie bepaalt grotendeels de effectiviteit ervan. De AdvertentieAssistent zit boordevol waardevol advies om de beste advertenties te creëren.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren