Praktische tips voor een succesvolle advertentie

Praktische tips voor een succesvolle advertentie

Een advertentie moet eruit springen, aandacht vasthouden Ć©n jouw doel bereiken. Hoe creĆ«er je zoā€™n sterke advertentie? Wij doen continu onderzoek naar het succes van advertenties. Doe je voordeel met ons whitepaper vol tips. En benut de kracht van doordachte creatie. Onze conclusie: hoe sterker de creatie, hoe succesvoller!

Download whitepaper

Tip voor een effectief adverteren:

Plaats diverse merksignalen in je advertenties. Zet je een bewegende banner in? Let er dan wel op dat je merk ook hier voldoende zichtbaar in is!

Wil je de impact en het bereik van je advertentie vergroten? Dan speelt de opmaak van je advertentie een grote rol. De AdvertentieAssistent zit boordevol advertentieadvies door ons continue onderzoek naar de best presterende advertenties. Creƫer nu zelf de beste advertenties.

Inzichten

Formaat

Formaat

Ga jij voor een volle pagina, een halve of toch voor 1/8e deel? Het formaat van je advertentie is van invloed op je bereik en opvalkracht.

Naar de AdvertentieAssistent

Formaat

Logo

Logo

Hoe en waar plaats jij je logo in je advertentie? En hoe zit het met andere afbeeldingen? Gebruik je bijvoorbeeld personen in je uiting of alleen tekst? We geven je graag tips.

Naar de AdvertentieAssistent

Logo

Boodschap

Boodschap

Welke boodschap ga jij vertellen? En waar komt deze te staan binnen jouw advertentie? Gebruik niet te veel tekst en kijk goed waar jij je headline plaatst.

Naar de AdvertentieAssistent

Boodschap

DPG Media Insights

Advertentieadvies

Advertentieadvies

De opmaak van je advertentie bepaalt grotendeels de effectiviteit ervan. De AdvertentieAssistent zit boordevol waardevol advies om de beste advertenties te creƫren.

Klantinzicht

Klantinzicht

Met de MarktMonitor ontdek je hoeveel potentiƫle klanten jouw onderneming heeft. Je ziet onder meer waar zij zich bevinden en hoe de samenstelling van je doelgroep is.

Media inzet

Media inzet

Benieuwd welke media je het beste kunt inzetten om jouw klanten effectief te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen? De DoelgroepSelector helpt je op weg.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren