DPG Media Insights geeft ondernemers vernieuwende inzichten in de markt en in doelgroepen. Word geĆÆnspireerd door praktijkvoorbeelden en tips. DPG Media Insights is hĆ©t platform vol relevante kennis om in contact te komen met je klant en (marketing)doelstellingen te behalen.

3 keer inzicht

MarktMonitor

MarktMonitor

Met de MarktMonitor ontdek je hoeveel potentiƫle klanten jouw onderneming heeft. Je ziet o.a. waar zij zich bevinden, hoe de samenstelling van je doelgroep is en hoeveel reistijd zij willen afleggen voor een aankoop.

Lees meer

MarktMonitor

Maar Ć³Ć³k kun je te weten komen hoe zichtbaar jij bent ten opzichte van je concurrent. Vraag een volledige analyse aan en krijg inzicht in jouw ondernemerspositie Ć©n in die van jouw concurrenten.

 

 

Vind mijn klant

DoelgroepSelector

DoelgroepSelector

Benieuwd welke media je het beste kunt inzetten om jouw klanten effectief te bereiken en marketingdoelstellingen te behalen? De DoelgroepSelector helpt je op weg.

Lees meer

DoelgroepSelector

Bekijk eenvoudig welk online en offline media het beste inzetbaar is voor jouw bedrijf. Per mediakanaal kun je direct het potentieel bereik zien binnen het geselecteerde postcodegebied.

 

 

Maak selectie

AdvertentieAssistent

AdvertentieAssistent

De opmaak van je advertentie bepaalt grotendeels de effectiviteit ervan. De AdvertentieAssistent zit boordevol waardevol advies om de beste advertenties te creƫren.

Lees meer

AdvertentieAssistent

Creƫer zelf de beste advertenties met de hulp van de AdvertentieAssistent. Ontdek middels een vragenlijst hoe je eigen advertentie verbeterd kan worden en hoe de boodschap in je advertentie het meest succesvol zal zijn.

 

 

Doe de check

12 tips voor meer aandacht

Jouw klanten zien elke dag honderden advertenties voorbij komen. Hoe val je op? Pak de aandacht met deze 12 tips.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren