De wereld voor jou als marketeer wordt er niet eenvoudiger op. De complexiteit in de markt is toegenomen en daarmee groeit de behoefte aan grip en eenvoud. Als marketeer wil je échte media die gewoon werken en doen wat ze beloven. Oplossingen die zorgen voor zekerheid in je marketingplan.

Bij ons is het eenvoudig. Als grootste lokale mediapartij biedt DPG Media jou de meeste merken die er in Nederland écht toe doen en die iedere doelgroep gericht bereiken. Merken die het meest vertrouwd en gewaardeerd worden. Die worden bekeken door échte Nederlanders. Vooral digitaal, maar ook op papier en op de radio. Merken die voor advertentiecampagnes gewoon doen wat ze beloven. Want ze bieden een omgeving die lezers écht vertrouwen.

Bij ons werk je samen met een team van echte mensen. De beste digitale specialisten en accountmanagers die elke dag online en offline oplossingen leveren voor jouw hoogste value for money. Gebaseerd op slimme data-combinaties en unieke inzichten waarvan we samen leren en beter worden. DPG Media is jouw betrouwbare partner die échte resultaten levert. Transparant en zonder gedoe. Eigenlijk heel simpel allemaal.

DPG Media. Echte mensen. Echte media. Echte resultaten.

Specifieke informatie voor jouw branche?

Automotive

Automotive

Klik hier

Automotive

Home Deco en Finance

Home Deco en Finance

Klik hier

Home Deco en Finance

Travel

Travel

Klik hier

Travel

Retail en FMCG

Retail en FMCG

Klik hier

Retail en FMCG

Artikel op MarketingTribune:
DPG Media creëert eigen web voor adverteerder

Benieuwd hoe we de komende jaren onze digitale strategie verder uitbouwen én ons eigen web lanceren voor onze adverteerders? Lees er meer over op marketingtribune.nl.

Meer artikelen over onze nieuwe digitale strategie

'We zijn een lokaal alternatief voor Facebook en Google'

Lees meer

'Wij probeerden 'me too' te spelen en daar stoppen we mee'

Lees meer

DPG Media komt met eigen advertentieplatform

Lees meer

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag!