De Ochtend Show to go van het AD en de samenwerkende regionale dagbladen (De Gelderlander, PZC, BN DeStem, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, De Stentor en Tubantia) is iedere werkdag van 07.30 tot 09.30 uur te zien in onze apps, op de sites en op social media. Dagelijks ontvangen wij gasten uit de nieuws- en entertainmentwereld én natuurlijk onze eigen experts.

Tijdens deze freelance opdracht ben je multi-inzetbaar. In een klein maar dynamisch team ben jij degene die beslist wat er in onze uitzendingen komt. Als redacteur heb je eigen ideeën, weet je die goed te pitchen en uit te werken. Je hebt een uitgebreid netwerk en een brede maatschappelijke interesse. Je voert voorgesprekken met mogelijke gasten en ook tijdens de uitzending zélf ben je hun aanspreekpunt maar ook voor presentatie en eindredactie. Daarnaast onderhoud je contacten met de nieuwsredactie en verslaggevers.

Je volgt het nieuws op de voet, bent communicatief sterk en hebt een scherpe pen. Je behoudt je gevoel voor humor ook aan het begin van de werkdag die om 05:30uur van start kan gaan. Daarnaast zijn er dag- en avonddiensten. We werken vanaf de AD redactie in Rotterdam, naast Centraal Station.

Wij bieden
Het gaat hier om een freelance opdracht. Wij bieden een pionierende rol bij één van de meest innovatieve uitgevers van Nederland die vol inzet op de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van online video. De standplaats is onze redactie in Rotterdam.

Interesse?
Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar videoproductie@AD.nl

We zien je sollicitatie graag snel binnenkomen!