AD video zoekt freelance camera journalist

DPG media is uitgever van nationale, regionale én lokale nieuwsmerken, magazines, websites en is actief op radio. Met 4 nationale, 9 regionale, ruim 200 huis-aan-huiskranten en diverse online merken zijn we een ambitieuze uitgever met passie voor media. Onze redacties weten met hun primeurs en journalistieke producties dagelijks ruim 9,3 miljoen multimediale contacten te bereiken.

De redactie van ADR Nieuwsmedia richt zich op het maken van nieuws en journalistieke verhalen. ADR Nieuwsmedia bestaat uit het AD en verschillende regionale titels. Denk bijvoorbeeld aan het Eindhovens Dagblad, De Gelderlander, Tubantia, AD Rotterdams Dagblad, AD Utrechts Nieuwsblad en de PZC.

Voor de videoproducties van het AD en al onze regiosites zijn wij per direct op zoek naar een flexibele freelance camjo met een journalistieke achtergrond die ons team kan versterken. Je hebt bij voorkeur een paar jaar ervaring met het bedenken, filmen en monteren van online video’s.

Jij kan:
* Meedenken over inhoud en vorm van de video
* Items voorbereiden
* Zelfstandig draaien
* Monteren van eigen videomateriaal
* Diverse videoformats monteren
* Korte begeleidende teksten en de kop van de video’s schrijven
* Goede stills selecteren.

Het gaat om een freelance opdracht waarbij je ook opdrachten kan krijgen in het weekend. Je bent communicatief sterk, volgt het nieuws op de voet en bent een aanpakker. Ervaring met Adobe Première Pro is een vereiste. Het hebben van een rijbewijs en beschikking over eigen vervoer is een pré.

Interesse?
Reageer dan snel en stuur je CV en motivatie naar videoproductie@AD.nl

We zien je sollicitatie graag snel binnenkomen!