Maak een gepersonaliseerd familiebericht

Als uitvaartverzorger speel je een belangrijke rol bij het organiseren van een uitvaart voor een overleden dierbare. Een onderdeel van deze organisatie is vaak het plaatsen van een familiebericht ter kennisgeving in de dagbladen en huis-en-huiskranten van DPG Media. De mogelijkheden voor het opmaken van een familiebericht zijn heel divers. Zo heb je keuze uit bijvoorbeeld vele verschillende lettertypes, kleuren, kaders, afbeeldingen en kolombreedtes om een familiebericht volledig te personaliseren. De afdeling Familieberichten van DPG Media ondersteunt je graag bij het samenstellen van een familiebericht.

 

Direct zelf je familiebericht plaatsen

Je kunt nu zelf eenvoudig en snel een familiebericht samenstellen en plaatsen in het AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant, Trouw, Het Parool of 茅茅n van onze huis-aan-huiskranten via familieberichten.nl.

Wil je meer informatie of hulp bij het samenstellen van een familiebericht? Neem dan contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs via telefoonnummer: 088-013 99 99 of stuur een e-mail naar: familieberichten@dpgmedia.nl.
Onze afdeling Familieberichten is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Brochure

Meer inspiratie en informatie over de opmaak en plaatsing van familieberichten vind je in onze brochure familieberichten.

Video's

Video's

Zuylen Uitvaart-verzorging

Informatie en inspiratie over uitvaart

Hoe inspireert een uitvaartverzorger haar oudere 茅n jongere doelgroep op het gebied van familieberichten?
Door te adverteren in lokale kranten en met online branded content, samen met DPG Media. Bijvoorbeeld met tips over begrafenisetiquette.
Bekijk het volledige verhaal van Zuylen Uitvaartverzorging.

Bekijk de video
Video's

Vredehof Uitvaart-verzorging

Online profilering voor uitvaart

Hoe profileert een uitvaartverzorger zichzelf succesvol online?
Door met branded content een breed publiek aan te spreken. Bijvoorbeeld met een interviewartikel in de media van DPG Media.
Bekijk het volledige verhaal van Vredehof Uitvaartverzorging.

Bekijk de video

Vergroot je zichtbaarheid bij jouw doelgroep

Ben je op zoek naar een manier om je eigen naamsbekendheid en zichtbaarheid als uitvaartverzorger te vergroten? DPG Media biedt een breed aanbod van diverse producten om jouw organisatie op te laten vallen bij je doelgroep. Vertel je jouw verhaal in een branded content artikel? Ga je voor een online bannercampagne? Of kies je ervoor om bijvoorbeeld je social media berichten te boosten door middel van Xtra Social? Bekijk ons volledige aanbod.

Wil je graag een persoonlijk advies gesprek over onze mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs. Zij vertellen je graag meer over al onze oplossingen voor jou.

Tarieven

Tarieven

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen 茅茅n vaste prijsformule. Bekijk onze tarieven.

Bekijk
Tarieven

Tarieven

De prijs van een familiebericht wordt als volgt berekend:

Aantal kolommen X de hoogte in mm鈥檚 X het tarief per mm.

Familieberichten kunnen geplaatst worden in een 2, 3, 4 en 6 kolomsopmaak.

Deze kosten zijn exclusief opmaakkosten en eventuele kleurtoeslag. Een overzicht van de mm-tarieven en eventuele toeslagen vind je op onze tariefkaart dagbladen en onze tariefkaart huis-aan-huiskranten (hierin staan ook de sluittijden achter de betreffende titel).

Tariefkaart dagbladen

Tariefkaart huis-aan-huiskranten

Sluittijden dagbladen

Sluittijden dagbladen

Voor de familieberichten in onze dagbladen hanteren wij de verschillende sluittijden. Bekijk hier de sluittijden per titel. Zo weet je zeker dat jouw bericht op tijd geplaatst kan worden.

Bekijk
Sluittijden dagbladen

Sluittijden dagbladen

Wil je een familiebericht aanleveren om te laten plaatsen in 茅茅n van onze dagbladen? Houd dan rekening met de volgende sluittijden:

 

Sluittijden voor overlijdensadvertenties
Voor de volgende titels geldt dat de overlijdensadvertentie op de dag v贸贸r de plaatsing kant en klaar aangeleverd moet zijn om uiterlijk 16.00 uur. Voor advertenties die nog opgemaakt moeten worden is de uiterlijk aanlevertijd om 15.00 uur de dag v贸贸r de plaatsing:

AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant en Trouw.

Voor Het Parool geldt dat de overlijdensadvertentie voor plaatsing op maandag tot en met vrijdag aangeleverd dient te zijn v贸贸r 9.00 uur op de dag van plaatsing. Voor de zaterdageditie dient de advertentie op vrijdag v贸贸r 16.00 uur aangeleverd te zijn.

Reclamatie n.a.v. telefonisch opgegeven advertenties is niet mogelijk.

De sluittijden van onze huis-aan-huis kranten zijn terug te vinden op de tariefkaart van onze huis-aan-huistitels.

Orderafdeling Familieberichten

Orderafdeling Familieberichten

Onze orderafdeling Familieberichten (AdOps) verwerkt de familieberichten voor de plaatsing in al onze landelijke, regionale en lokale media.

Bekijk
Orderafdeling Familieberichten

Orderafdeling Familieberichten

Onze orderafdeling Familieberichten (AdOps) verwerkt de opdrachten voor familieberichten voor alle landelijke en regionale dagbladen 茅n onze huis-aan-huiskranten. De afdeling bestaat uit 18 medewerkers. Zij kennen het product familieberichten allemaal door en door.

De afdeling is continu in ontwikkeling. De medewerkers worden op regelmatige basis getraind, zodat de kennis geborgd blijft en zij de beste service aan jou als klant kunnen verlenen.

Op werkdagen聽telefonisch bereikbaar van 8.30-17.00 uur
路 Op zondag bereikbaar van 13.00-17.00 uur
路 E-mailbevestiging binnen 30 minuten

Onderzoeken

Onderzoeken

Hoe ziet de communicatie rondom overlijden eruit? Hoe zichtbaar is de familieberichtenpagina en hoe wordt deze pagina door onze lezers beoordeeld? Bekijk de resultaten van onze onderzoeken.

Bekijk
Onderzoeken

Onderzoeken

Hoe ziet de communicatie rondom overlijden eruit? Welke rol spelen rouwkaarten, online en familieberichten hierin? Wat is de zichtbaarheid van de familieberichtenpagina en hoe wordt deze pagina door onze lezers beoordeeld?

Om antwoord te krijgen op deze en andere vragen heeft DPG Media een tweetal onderzoeken uit laten voeren. 脡茅n naar het product familieberichten en 茅茅n naar de familieberichtenpagina. De resultaten van deze onderzoeken zijn terug te vinden in de onderzoeksrapporten hieronder.

 

Onderzoek familieberichtenpagina

Onderzoek product familieberichten

Contact

Benieuwd wat DPG Media voor jou als ondernemer kan betekenen? Neem dan contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag verder.

Laat je inspireren

Scoor met jouw socialmediakanaal

Scoor met jouw socialmediakanaal

Scoor met jouw socialmediakanaal! Sociale media geven je een kans om in contact te komen en in dialoog te gaan met je doelgroep. En dat op een heel toegankelijke manier: iedere ondernemer kan eenvoudig een socialmediakanaal aanmaken. Doe je voordeel met 7 tips

Lees verder

Scoor met jouw socialmediakanaal

Een succesvolle campagne opzetten

Een succesvolle campagne opzetten

Wat is het doel van je website? Meer omzet, gegevens van potenti毛le klanten verzamelen of inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Leid klanten naar je website en overtuig hen om in actie te komen. Ontdek hoe je een passend doel stelt 茅n dit behaalt met een strategische campagne.

Lees verder

Een succesvolle campagne opzetten

Storytelling in voor jouw bedrijf

Storytelling in voor jouw bedrijf

Waarom laat Red Bull een parachutist een supersonische vrije val maken vanuit de ruimte en waarom houdt een verzekeraar zich bezig met de ontwikkeling van een app? Het antwoord is simpel. Het geeft deze merken een verhaal om te vertellen aan hun klanten.

Lees verder

Storytelling in voor jouw bedrijf

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Hoe toon jij (potenti毛le) klanten of (toekomstige) collega鈥檚 dat jouw organisatie staat voor kwaliteit? Met hoogwaardige campagnes kun je dit op een overtuigende manier doen. Lees meer over de 5 effecten van kwaliteit.

Lees verder

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Familiebericht

Familiebericht

Plaats direct jouw familiebericht of neem voor ondersteuning contact op met de afdeling familieberichten via 088-013 99 99.

Direct een familiebericht plaatsen

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

 

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 99 99
E-mail: familieberichten@dpgmedia.nl

Maak kennis met het team

Ben Joosse Ben Joosse Klantadviseur Familieberichten
Stef Bulten  Stef Bulten Klantadviseur Familieberichten
Jorien de Laat Jorien de Laat Accountmanager
Ilse van den Goor  Ilse van den Goor Klantadviseur Familieberichten
Christiaan Braakhekke  Christiaan Braakhekke Klantadviseur Familieberichten
Nelly Jacobs  Nelly Jacobs Klantadviseur Familieberichten