Als uitvaartverzorger begeleid jij families bij het laatste afscheid van een dierbare. DPG Media kan jou hierbij ontzorgen. Onze experts van de afdeling Familieberichten adviseren je bij het opmaken en plaatsen van rouwadvertenties in onze landelijke en regionale dagbladen en huis-en-huiskranten. Ook hebben wij een gespecialiseerd salesteam voor de uitvaartbranche. Zij weten precies waar jouw doelgroep zich bevindt. Samen kunnen we meer zichtbaarheid cre毛ren voor jouw onderneming, zowel via onze printmedia als online. Neem contact op voor een voorstel op maat.

Direct zelf je familiebericht plaatsen

Je kunt nu zelf eenvoudig en snel een familiebericht samenstellen en plaatsen in het AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant, Trouw, Het Parool of 茅茅n van onze huis-aan-huiskranten via familieberichten.nl.

Wil je meer informatie of hulp bij het samenstellen van een familiebericht? Neem dan contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs via telefoonnummer: 088-013 99 99 of stuur een e-mail naar: familieberichten@dpgmedia.nl.
Onze afdeling Familieberichten is op maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Brochure

Meer inspiratie en informatie over de opmaak en plaatsing van familieberichten vind je in onze brochure familieberichten.

Video's

Video's

Zuylen Uitvaart-verzorging

Informatie en inspiratie over uitvaart

Hoe inspireert een uitvaartverzorger haar oudere 茅n jongere doelgroep op het gebied van familieberichten?
Door te adverteren in lokale kranten en met online branded content, samen met DPG Media. Bijvoorbeeld met tips over begrafenisetiquette.
Bekijk het volledige verhaal van Zuylen Uitvaartverzorging.

Bekijk de video
Video's

Vredehof Uitvaart-verzorging

Online profilering voor uitvaart

Hoe profileert een uitvaartverzorger zichzelf succesvol online?
Door met branded content een breed publiek aan te spreken. Bijvoorbeeld met een interviewartikel in de media van DPG Media.
Bekijk het volledige verhaal van Vredehof Uitvaartverzorging.

Bekijk de video

Vergroot je zichtbaarheid bij jouw doelgroep

Ben je op zoek naar een manier om je eigen naamsbekendheid en zichtbaarheid als uitvaartverzorger te vergroten? DPG Media biedt een breed aanbod van diverse producten om jouw organisatie op te laten vallen bij je doelgroep. Vertel je jouw verhaal in een branded content artikel? Ga je voor een online bannercampagne? Of kies je ervoor om bijvoorbeeld je social media berichten te boosten door middel van Xtra Social? Bekijk ons volledige aanbod.

Wil je graag een persoonlijk advies gesprek over onze mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs. Zij vertellen je graag meer over al onze oplossingen voor jou.

Tarieven

Tarieven

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen 茅茅n vaste prijsformule. Bekijk onze tarieven.

Bekijk
Tarieven

Tarieven

De prijs van een familiebericht wordt als volgt berekend:

Aantal kolommen X de hoogte in mm鈥檚 X het tarief per mm.

Familieberichten kunnen geplaatst worden in een 2, 3, 4 en 6 kolomsopmaak.

Deze kosten zijn exclusief opmaakkosten en eventuele kleurtoeslag. Een overzicht van de mm-tarieven en eventuele toeslagen vind je op onze tariefkaart dagbladen en onze tariefkaart huis-aan-huiskranten (hierin staan ook de sluittijden achter de betreffende titel).

Tariefkaart dagbladen

Tariefkaart huis-aan-huiskranten

Sluittijden

Sluittijden

Voor de familieberichten in onze dagbladen en huis-aan-huiskranten hanteren wij verschillende sluittijden. Bekijk de sluittijden per titel. Zo weet je zeker dat jouw bericht op tijd geplaatst kan worden.

Bekijk
Sluittijden

Sluittijden

Wil je een familiebericht aanleveren om te laten plaatsen in 茅茅n van onze dagbladen?聽 Houd dan rekening met de onderstaande sluittijden.

Feestdagen
Kijk hier voor de meest actuele informatie en sluittijden rondom feestdagen (ook voor de sluittijden van huis-aan-huiskranten).

Sluittijden voor overlijdensadvertenties in dagbladen
Voor de volgende titels geldt dat de overlijdensadvertentie op de dag v贸贸r de plaatsing kant en klaar aangeleverd moet zijn om uiterlijk 16.00 uur. Voor advertenties die nog opgemaakt moeten worden is de uiterlijk aanlevertijd om 15.00 uur de dag v贸贸r de plaatsing:

AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant en Trouw.

Voor Het Parool geldt t/m 30 april dat de overlijdensadvertentie voor plaatsing op maandag tot en met vrijdag aangeleverd dient te zijn v贸贸r 9.00 uur op de dag van plaatsing. Voor de zaterdageditie dient de advertentie op vrijdag v贸贸r 16.00 uur aangeleverd te zijn.

Vanaf 1 mei 2021 gelden voor Het Parool dezelfde sluittijden als hierboven zijn omschreven voor de andere dagbladen.

Reclamatie n.a.v. telefonisch opgegeven advertenties is niet mogelijk.

Sluittijden voor overlijdensadvertenties in huis-aan-huiskranten
De sluittijden van onze huis-aan-huis kranten zijn terug te vinden op de tariefkaart van onze huis-aan-huistitels.

Orderafdeling Familieberichten

Orderafdeling Familieberichten

Onze orderafdeling Familieberichten (AdOps) verwerkt de familieberichten voor de plaatsing in al onze landelijke, regionale en lokale media.

Bekijk
Orderafdeling Familieberichten

Orderafdeling Familieberichten

Onze orderafdeling Familieberichten (AdOps) verwerkt de opdrachten voor familieberichten voor alle landelijke en regionale dagbladen 茅n onze huis-aan-huiskranten. De afdeling bestaat uit 18 medewerkers. Zij kennen het product familieberichten allemaal door en door.

De afdeling is continu in ontwikkeling. De medewerkers worden op regelmatige basis getraind, zodat de kennis geborgd blijft en zij de beste service aan jou als klant kunnen verlenen.

Lees het verhaal van聽 Astrid, klantadviseur op de orderafdeling Familieberichten.

Op werkdagen聽telefonisch bereikbaar van 8.30-17.00 uur
路 Op zondag bereikbaar van 13.00-17.00 uur
路 E-mailbevestiging binnen 30 minuten

Laat je inspireren

Scoor met jouw socialmediakanaal

Scoor met jouw socialmediakanaal

Scoor met jouw socialmediakanaal! Sociale media geven je een kans om in contact te komen en in dialoog te gaan met je doelgroep. En dat op een heel toegankelijke manier: iedere ondernemer kan eenvoudig een socialmediakanaal aanmaken. Doe je voordeel met 7 tips

Lees verder

Scoor met jouw socialmediakanaal

Een succesvolle campagne opzetten

Een succesvolle campagne opzetten

Wat is het doel van je website? Meer omzet, gegevens van potenti毛le klanten verzamelen of inschrijvingen voor je nieuwsbrief? Leid klanten naar je website en overtuig hen om in actie te komen. Ontdek hoe je een passend doel stelt 茅n dit behaalt met een strategische campagne.

Lees verder

Een succesvolle campagne opzetten

Storytelling voor jouw bedrijf

Storytelling voor jouw bedrijf

Waarom laat Red Bull een parachutist een supersonische vrije val maken vanuit de ruimte en waarom houdt een verzekeraar zich bezig met de ontwikkeling van een app? Het antwoord is simpel. Het geeft deze merken een verhaal om te vertellen aan hun klanten.

Lees verder

Storytelling voor jouw bedrijf

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Hoe toon jij (potenti毛le) klanten of (toekomstige) collega鈥檚 dat jouw organisatie staat voor kwaliteit? Met hoogwaardige campagnes kun je dit op een overtuigende manier doen. Lees meer over de 5 effecten van kwaliteit.

Lees verder

Whitepaper: De 5 effecten van kwaliteitscontent

Familiebericht

Familiebericht

Plaats direct jouw familiebericht of neem voor ondersteuning contact op met de afdeling familieberichten via 088-013 99 99.

Direct een familiebericht plaatsen

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

 

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 99 99
E-mail: familieberichten@dpgmedia.nl