Bij het overlijden van een dierbare moeten veel zaken geregeld worden. Waaronder het plaatsen van een rouwadvertentie op de familieberichtenpagina van je dagblad of huis-aan-huiskrant. Vaak word je hierbij ondersteund door een uitvaartverzorger. Je kunt dit ook zelf doen. Wij geven je graag meer informatie over de mogelijkheden voor het samenstellen en plaatsen van een familiebericht in onze media. Een familiebericht is volledig te personaliseren. Zo kunnen er bijvoorbeeld verschillende lettertypes, kaders of kleuren worden gebruikt en kunnen er afbeeldingen of foto’s worden toegevoegd.

 

Direct zelf je familiebericht plaatsen

Je kunt eenvoudig en snel je familiebericht samenstellen en plaatsen in het AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant, Trouw, Het Parool of 茅茅n van onze huis-aan-huiskranten via familieberichten.nl.

Wil je meer informatie of hulp bij het samenstellen van een familiebericht?
Onze afdeling Familieberichten is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Neem contact op met 茅茅n van onze media-adviseurs via telefoonnummer: 088-013 99 99 of stuur een e-mail naar: familieberichten@dpgmedia.nl.

Inspiratie

We hebben heel veel voorbeelden om je te helpen jouw rouwbericht zo persoonlijk mogelijk te maken. Deze vind je in onze brochure familieberichten.

Naast een bericht voor algemene kennisgeving van een overlijden kennen we nog enkele andere typen familieberichten. Zoals een bericht om medeleven te betuigen, of een dankbetuiging na afloop van de uitvaartplechtigheid om je omgeving te bedenken voor hun medeleven en steun.

Ook zijn er blijde berichten te plaatsen op een familieberichtenpagina. Denk hierbij aan berichten rondom een geboorte, verloving, huwelijk of jubileum. Wij informeren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met de afdeling familieberichten via telefoonnummer: 088-013 99 99 of stuur een e-mail naar: familieberichten@dpgmedia.nl.

Tarieven dagbladen

Tarieven dagbladen

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen 茅茅n vaste prijsformule. Bekijk de tarieven voor onze dagbladen.

Bekijk
Tarieven dagbladen

Tarieven dagbladen

De prijs van een familiebericht wordt als volgt berekend:

Aantal kolommen X de hoogte in mm鈥檚 X het tarief per mm.

Familieberichten kunnen geplaatst worden in een 2, 3, 4 en 6 kolomsopmaak.

Deze kosten zijn exclusief opmaakkosten en eventuele kleurtoeslag. Een overzicht van de mm-tarieven en eventuele toeslagen vind je op onze tariefkaart.

Tarieven/sluittijden huis-aan-huiskranten

Tarieven/sluittijden huis-aan-huiskranten

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen 茅茅n vaste prijsformule. Bekijk de tarieven voor onze huis-aan-huiskranten.

Bekijk
Tarieven/sluittijden huis-aan-huiskranten

Tarieven/sluittijden huis-aan-huiskranten

De prijs van een familiebericht wordt als volgt berekend:

Aantal kolommen X de hoogte in mm鈥檚 X het tarief per mm.

Familieberichten kunnen geplaatst worden in een 2, 3, 4 en 6 kolomsopmaak.

Deze kosten zijn exclusief opmaakkosten en eventuele kleurtoeslag. Een overzicht van de mm-tarieven en eventuele toeslagen vind je op onze tariefkaart. Ook de sluittijden staan in onze tariefkaart achter de betreffende titel. Kijk聽hier聽voor de meest actuele informatie en sluittijden rondom feestdagen.

Sluittijden dagbladen

Sluittijden dagbladen

Voor de familieberichten in onze dagbladen hanteren wij de verschillende sluittijden. Bekijk hier de sluittijden per titel. Zo weet je zeker dat jouw bericht op tijd geplaatst kan worden.

Bekijk
Sluittijden dagbladen

Sluittijden dagbladen

Wil je een familiebericht aanleveren om te laten plaatsen in 茅茅n van onze dagbladen? Houd dan rekening met de onderstaande sluittijden.

Feestdagen
Kijk hier聽voor de meest actuele informatie en sluittijden rondom feestdagen.

Sluittijden voor overlijdensadvertenties
Voor de volgende titels geldt dat de overlijdensadvertentie op de dag v贸贸r de plaatsing kant en klaar aangeleverd moet zijn om uiterlijk 16.00 uur. Voor advertenties die nog opgemaakt moeten worden is de uiterlijk aanlevertijd om 15.00 uur de dag v贸贸r de plaatsing:

AD, de Gelderlander, Tubantia, de Stentor, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN de Stem, PZC, de Volkskrant en Trouw.

Voor Het Parool geldt t/m 30 april dat de overlijdensadvertentie voor plaatsing op maandag tot en met vrijdag aangeleverd dient te zijn v贸贸r 9.00 uur op de dag van plaatsing. Voor de zaterdageditie dient de advertentie op vrijdag v贸贸r 16.00 uur aangeleverd te zijn.

Vanaf 1 mei 2021 gelden voor Het Parool dezelfde sluittijden als hierboven zijn omschreven voor de andere dagbladen.

Reclamatie n.a.v. telefonisch opgegeven advertenties is niet mogelijk.

De sluittijden van onze huis-aan-huis kranten zijn terug te vinden op de tariefkaart van onze huis-aan-huistitels.

Contact

Plaats direct jouw familiebericht of neem voor ondersteuning contact op met de afdeling familieberichten via telefoonnummer: 088-013 99 99 of stuur een e-mail naar: familieberichten@dpgmedia.nl.

Maak kennis met het team

Ben Joosse Ben Joosse Klantadviseur Familieberichten
Stef Bulten  Stef Bulten Klantadviseur Familieberichten
Ilse van den Goor  Ilse van den Goor Klantadviseur Familieberichten
Christiaan Braakhekke  Christiaan Braakhekke Klantadviseur Familieberichten
Nelly Jacobs  Nelly Jacobs Klantadviseur Familieberichten