Particulier

Particulier

Meer weten over het plaatsen van familieberichten in onze dagbladen en huis-en-huiskranten?

Bekijk meer
Zakelijk

Zakelijk

Wij adviseren uitvaartverzorgers bij het creëren van zichtbaarheid en het plaatsen van (rouw)advertenties.

Bekijk meer

De mogelijkheden van een familiebericht

Er komt veel kijken bij het organiseren van een uitvaart. Kennisgeving van een overlijden is een onderdeel van het proces. Onze afdeling Familieberichten bij DPG Media helpt nabestaanden en uitvaartverzorgers graag bij het opstellen en plaatsen van een familiebericht in onze dagbladen of huis-aan-huiskranten. Zo kunnen we er bijvoorbeeld voor zorgen dat het rouwbericht aansluit bij de rouwkaart. In onze brochure vind je meer informatie over onze mogelijkheden en inspirerende voorbeelden voor een familiebericht.

Familiebericht

Familiebericht

Plaats direct jouw familiebericht of neem voor ondersteuning contact op met de afdeling familieberichten via 088-013 99 99.

Direct een familiebericht plaatsen
Uitvaartverzorgers

Uitvaartverzorgers

Wil je weten hoe je jouw naamsbekendheid en zichtbaarheid kunt vergroten? Neem direct contact met ons op.

Direct contact

Onderzoeken

Onderzoeken

Product familieberichten

Hoe ziet de communicatie rondom overlijden eruit? Welke rol spelen rouwkaarten, online en familieberichten hierin? Om antwoord te krijgen op deze vragen liet DPG Media een onderzoek uitvoeren. De resultaten van dit onderzoek vind je in deze infographic.

Bekijk de resultaten
Onderzoeken

Familieberichten pagina

Wat is de zichtbaarheid van de familieberichtenpagina en hoe wordt deze pagina door onze lezers beoordeeld? Om antwoord te krijgen op deze vragen liet DPG Media een onderzoek uitvoeren. De resultaten van dit onderzoek vind je in deze infographic.

Bekijk de resultaten

Contact opnemen

Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-013 99 99
E-mail: familieberichten@dpgmedia.nl