Waarom zou je als ondernemer nog blijven schieten met hagel door te adverteren op basis van algemene doelgroepsegmentatie zoals leeftijd, geslacht en inkomen als je met behulp van doelgroeptargeting veel nauwkeuriger kunt aangeven wie jouw advertenties ziet? Het is toch veel efficiënter om budget uit te geven aan een doelgroep met een serieuze aankoopintentie?

 

Wereldberoemd in je eigen regio

Door doelgroeptargeting aan een online of offline advertentiecampagne toe te voegen, kun je jouw advertenties laten zien aan specifieke doelgroepen op basis van wie ze zijn, wat hun interesses en gewoonten zijn, waar ze actief naar op zoek zijn of hoe ze interactie met jouw bedrijf hebben gehad. Creëer vervolgens een relevante boodschap en zoek het platform en het communicatiemiddel die passen bij hun interesses en je wordt gegarandeerd wereldberoemd in je eigen regio. Net als De Kas van Kaat.

Klantcase: Doelgroeptargeting in de buurt

De Kas van Kaat

Issabel Dekker, eigenaar De Kas van Kaat: “Een van onze grootste uitdagingen was dat de mensen uit de buurt te weten zouden komen wie we zijn en wat we doen. Doelgroeptargeting heeft een hele belangrijke rol gespeeld om dit te bereiken. Iedereen weet ons inmiddels te vinden.”

Zorg dat jouw (potentiële) klant niet meer om je heen kan

Maar op welke websites en in welke printmedia kun je jouw aanbod en organisatie het best tonen? En wat spreekt potentiële klanten écht aan? De Persgroep weet als geen ander hoe groot de kracht van lokaal adverteren is. Onze bladen en nieuwssites hebben een lokale en onafhankelijke redactie. Die altijd op de hoogte is van het nieuws in jouw regio. Zo sluiten ze aan bij de interesses van jouw doelgroep, waardoor die écht aandacht heeft voor de inhoud. En waarom zou je niet van die aandacht profiteren?

Ons lokale aanbod

Huis-aan-huis

Huis-aan-huis

De huis-aan-huiskrant is een perfect medium om jouw organisatie in jouw directe omgeving onder de aandacht te brengen. Ontdek de mogelijkheden van onze verschillende huis-aan-huiskranten.

Huis-aan-huis

XtraLocal

XtraLocal

Laat jouw advertentie opvallen in de krant én online. Met XtraLocal! Hoe dat werkt? Plaats een advertentie in de krant en wij plaatsen deze één week lang ook op de favoriete nieuwssites van jouw doelgroep.

XtraLocal

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Dagelijks brengt indebuurt.nl het laatste nieuws, leuke tips en inspirerende verhalen. Hierbij is aandacht voor diverse branches als eten en drinken, wonen, winkelen en leuke uitjes in de stad.

Indebuurt.nl

Folders

Folders

Hoe zorg je dat jouw doelgroep je folder aandachtig leest? Wij verspreiden je folder in combinatie met één huis-aan-huiskrant. Daardoor valt je boodschap meer op dan in een folderpakket. En breng je jouw organisatie écht onder de aandacht van potentiële klanten.

Folders

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Jouw (potentiële) klanten lezen folders steeds vaker via hun telefoon of desktop. Speel hierop in en plaats jouw folder lokaal door naar reclamefolder.nl en de reclamefolder app.

Reclamefolder.nl

Advies op maat

Kun je wat hulp gebruiken bij het analyseren van al je data en het bepalen van je doelgroep? Neem vandaag nog contact op met je accountmanager voor een adviesgesprek. Je accountmanager staat klaar om samen met jou te bepalen hoe ook jij jouw doelgroep nog beter kunt bereiken.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren