Na een jaar met minder sociale contacten en veel ongewone maatregelingen, kijkt iedereen uit naar een gezonde en gezellige decembermaand. Rondom de feestdagen is er daarom meer aandacht voor het feestelijk aankleden van het interieur, het kerstdiner, de aankleding van de eettafel en natuurlijk mooie cadeaus voor dierbaren.

Wij helpen al onze lezers en websitebezoekers dit jaar weer goed op weg met alle voorbereidingen. Dit doen we door veel feestelijke aandacht, inspiratie en tips te brengen via onze magazines en nieuwsmerken. Wil jij jouw product of merk laten shinen in de feestmaand? Wij helpen je graag aan een mooie plek tussen onze redactionele artikelen.

De shopper journey

Touch: je advertentie wordt opgemerkt

Touch: je advertentie wordt opgemerkt

Libelle, Margriet én het ADR Magazine starten eind november alvast met het ophangen van de slingers. Bereik zo bijvoorbeeld via print 2.410.000 en online 5.355.000 vrouwelijke (13+) shoppers.

Touch: je advertentie wordt opgemerkt

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met, interesse in woonideeën en interieuradvies, met een advertentie in onze speciale woonbijlage. Deze verschijnt op 30 september en wordt gemaakt in samenwerking met vtwonen. Online en in print bij het AD en de regionale dagbladen als De Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Verleid je doelgroep om ook met hun interieur aan de slag te gaan en plaats je advertentie in de bijlage.

Download hier de factsheet

 

 

Tell: er ontstaat een overweging

Tell: er ontstaat een overweging

Gebruik branded content om jouw product in een redactioneel ogend artikel aan het licht te brengen. Bijvoorbeeld tussen de kerstmenu's die op de speciale kerstsectie van NU.nl komen te staan.

Tell: er ontstaat een overweging

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Tijdens de woonmaand een mooie manier om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor je nieuwe collectie of speciale acties. DPG heeft een breed scala aan banners en takeovers beschikbaar op de sites en mobiel. Met ADoptimize koop je eenvoudig en efficiënt online advertentieruimte, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu tot wel 25% extra impressies.

Meer informatie

Sell: de klant koopt jouw product

Sell: de klant koopt jouw product

Via Reclamefolder.nl bereik je elke maand 2 miljoen koopkrachtige shoppers (20-49, voornamelijk vrouw) die tijdens de feestdagen een enorme piek in folderraadplegingen laten zien.

Sell: de klant koopt jouw product

De inspiratie vliegt je om de oren tijdens oktober woonmaand. Probeer maar eens op te vallen bij steeds kritischer wordende consumenten. Zet branded content in om jouw verhaal te delen en woon geïnteresseerden te inspireren. Bijvoorbeeld met een branded article. Een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciële boodschap op een subtiele wijze is verwerkt. Of met een longread. Een lang, diepgaand journalistiek artikel die door de combinatie met video, animaties en afbeeldingen lezers een bijzondere online kijk- en leeservaring biedt. Een ideale advertentievorm voor storytelling.

Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu tot wel 25% extra impressies.

Meer informatie

DPG Media helpt jouw merk shinen

Klanten bewegen zich door verschillende fasen in de shopper journey. Of je nu impact wilt maken met een hoge conversie (touch), je klant mee wilt nemen in jouw verhaal (tell) of de klant direct in beweging wilt zetten (sell); DPG Media heeft voor elke fase een passende oplossing.

Onze adverteermogelijkheden

Branded content

Branded content

Bij deze vorm van content marketing is de commerciële boodschap op subtiele wijze verwerkt tussen redactionele artikelen op de meest betrouwbare nieuwssites van Nederland.

Bekijk

Branded content

Bereik 2,2 miljoen Nederlanders met een interesse in woonideeën en interieuradvies met een pakkende advertentie in onze speciale woonbijlage. Deze bijlage verschijnt op 30 september en wordt gemaakt in samenwerking met vtwonen. Online en in print bij het AD en de regionale dagbladen als De Gelderlander en Eindhovens Dagblad. Verleid je doelgroep om ook met hun interieur aan de slag te gaan en plaats je advertentie in de bijlage.

Download hier de factsheet

 

 

Display advertising

Display advertising

Voor optimale zichtbaarheid of actiematige campagnes gericht op clicks heeft DPG Media grote en interactieve display banners en takeovers beschikbaar op de responsive sites en mobiele devices.

Bekijk

Display advertising

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Tijdens oktober woonmaand een mooie manier om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor je nieuwe collectie of een speciaal event. DPG Media heeft een breed aanbod aan banners en takeovers beschikbaar op de haar diverse websites en mobiele applicaties. Met ADoptimize koop je eenvoudig en efficiënt online advertentieruimte. Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu van tot wel 10% extra impressies.

Download hier de factsheet

Print media

Print media

Door te adverteren in print val je altijd op. De krant leent zich uitstekend voor het opbouwen of versterken van een merk, voor actiematige advertentiecampagnes en voor informatieve boodschappen.

Bekijk

Print media

De inspiratie vliegt je om de oren tijdens oktober woonmaand. Probeer maar eens op te vallen bij jouw doelgroep. Zet branded content in om jouw verhaal te delen en woon-geïnteresseerden te inspireren. Bijvoorbeeld met een branded article. Een redactioneel ogend artikel waarbij de commerciële boodschap op een subtiele wijze is verwerkt. Of met een longread. Een lang, diepgaand journalistiek artikel die door de combinatie met video, animaties en afbeeldingen lezers een bijzondere online kijk- en leeservaring biedt. Een ideale advertentievorm voor storytelling.

Informeer snel naar de mogelijkheden en profiteer nu van tot wel 10% extra impressies. Bovendien krijgt je branded article een plekje tussen de woonartikelen op onze nieuwssites.

 

Download hier de factsheet branded article

Download hier de factsheet Longread

Local media

Local media

Beroemd worden in jouw regio doe je door heel gericht te adverteren in media die jouw doelgroep dagelijks ziet, met een boodschap die precies past bij hun interesses.

Bekijk

Local media

Alle producten

Alle producten

DPG Media is uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, magazines en websites en is actief op de radio. Bekijk direct ons uitgebreide portfolio voor al onze producten.

Bekijk

Alle producten

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een creatieve uiting of het opzetten van een knallende campagne voor jouw business.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.