1 is geen

Optimaal je doelgroep bereiken? Dat kan niet meer met een enkele flyer, één poster in een bushokje of een eenmalige advertentie in de krant. Vandaag de dag komt er meer bij kijken om de aandacht van je klant te vangen. De perfecte mix van promotiemiddelen vinden is de uitdaging! Ga je voor een combinatie van printmedia, online campagnes, een live event, radio spots, ludieke lokale acties, een pop-up shop, vlogs of blogs? De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Wat is de beste mix?

Een individu confronteren met één boodschap via verschillende communicatie-uitingen van één afzender, dat is crossmedia.
Wat is de meest ideale middelenmix voor jou? Er is geen blauwdruk voor de perfecte oplossing. Dat ligt aan de klant die je wilt bereiken en de doelstellingen die je hebt.  Maar dat je voor maximaal bereik tegenwoordig meer dan 1 kanaal moet inzetten, is wel duidelijk.

Kun je wat hulp gebruiken bij het bepalen van jouw beste mix? We staan voor je klaar om met jou te bepalen hoe je het best strategisch kunt adverteren.

Klantcase: een crossmedia aanpak

Stepping Stones Home & Care

“Met branded content kunnen we écht ons verhaal vertellen”
Al enkele jaren werkt Stepping Stones Home & Care samen met DPG Media. Het doel van
deze organisatie: de bekendheid van hun zorgverlening in verschillende regio’s vergroten.
En het leven in hun bijzondere zorgvilla’s laten zien. Daarmee overtuigen zij ouderen met
dementie, maar met name ook hun naasten om voor Stepping Stones te kiezen.

Lees het blog

Ontdek jouw afzetmarkt en potentiële klant

Benieuwd hoeveel potentiële klanten je hebt? Bekijk met de MarktMonitor van Persgroep Insights waar je klanten zich bevinden, hoe de samenstelling van je doelgroep is én hoeveel reistijd zij afleggen per type aankoop. Ook nog weten hoe zichtbaar jij bent ten opzichte van jouw concurrent? Vraag dan een volledige analyse aan en krijg inzicht in jouw ondernemerspositie én in die van jouw concurrent.

 

Benieuwd naar de kracht van crossmedia?

Neem vandaag nog contact op met je accountmanager of één van onze media-adviseurs. Zij adviseren je over welke mediamix het beste past bij jou!

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren