Fashiondeal: Krijg Xtra voordelig, Xtra bereik

Het nieuwe seizoen staat voor de deur. De nieuwste collectie ligt waarschijnlijk al klaar in je schappen. Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep al deze items komt bewonderen?

Val op! En kies voor de XtraLocal Fashiondeal. Plaats gemakkelijk en snel een advertentie op ¼ pagina in een huis-aan-huiskrant naar keuze. Wij zorgen er dan voor dat je advertentie ook een week lang online verspreid wordt op bijvoorbeeld AD.nl, Reclamefolder.nl én de online krant van jouw regio. Zo krijg je in print en online Xtra voordelig, Xtra bereik met één advertentie. Dat is het effect van XtraLocal.

 

Sta jij straks tussen de mode- en lifestyleartikelen?

Om jouw reclameboodschap de juiste redactionele ondersteuning te geven schrijft onze redactie voor al onze huis-aan-huiskranten in week 37 passende artikelen over mode en lifestyle, zoals artikelen over de laatste trends. En ze maken ook inspirerende lifestylereportages en pakkende columns. Staat jouw advertentie hier ook tussen? Maak dan snel gebruik van onze XtraLocal Fashiondeal.

XtraLocal Fashiondeal

Adverteer met een 1/4 pagina in de huis-en-huiskrant en krijg een week lang extra online aandacht.

Maak direct gebruik van de XtraLocal Fashiondeal.

Meer informatie

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een creatie of het opzetten van een spetterende campagne voor jouw business.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jou.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je klanten te vertellen over jouw producten en/of diensten.

Direct adverteren