Proposities voor makelaars

 

Breng je actuele aanbod van huizen, bedrijfspanden, nieuwbouwprojecten of recreatiewoningen eenvoudig en snel onder de aandacht bij de juiste doelgroep.

 

Iedere vrijdag verschijnen de advertentiepaginaā€™s voor onroerend goed, wonen en interieur in deĀ regionaleĀ kranten. Deze vaste verschijningsdag, plus het feit dat de advertenties binnen het thema wonen bij elkaar worden geplaatst, zorgen voor duidelijke herkenbaarheid voor de lezers.

  • Actueel bereik en snelle bereiksopbouw
  • Keuze voor landelijke dekking, regionaal bereik of lokale focus
  • Handige online advertentietool voor makelaars

Met eenĀ bannercampagne op de nieuwssitesĀ is het mogelijk om je aanbod getarget te tonen aan je doelgroep. Door in de banner een directe link naar de bedrijfswebsite te plaatsen, kan de bezoeker de verdere beschrijving en fotoā€™s van het aanbod bekijken.

Lokaal woningaanbod is een belangrijk onderdeel van deĀ huis-aan-huiskranten. Hiermee bereik je snel en gericht de doelgroep in de juiste stad of buurt.

In deĀ rubrieksadvertentiesĀ in de nationale en regionale kranten en huis-aan-huiskranten worden vraag en aanbod van woningen te koop, woningen te huur, vakantiewoningen en bedrijfspanden overzichtelijk ondergebracht in rubrieken.

DeĀ mediamanagerĀ is de digitale crossmediale ā€˜gereedschapskistā€™ waarmee makelaars hun eigen advertenties kunnen opmaken en publiceren in hun eigen huisstijl. Via deze tool kunnen zij hun advertenties beheren en wijzigen voor publicatie in de regionale kranten, huis-aan-huiskranten en nieuwssites.