Informatie en reserveringen

 

Welkom op de informatiepagina van de afdeling Barters. Met onderstaande informatie helpen wij je graag verder met het maken van een reservering. Indien je meer wilt weten over prijzen en plaatsingsmogelijkheden kun je gebruikmaken van onze campagneplanner.

Vanuit de barter is het mogelijk om de huis-aan-huiskranten (excl. NDC), de dagbladen en de magazines in te zetten met reguliere advertenties en advertorials. Daarnaast mag 10% van de afgesproken contractwaarde online worden ingezet.

Voor barters zijn voor online en mobiel slechts een beperkt aantal formaten beschikbaar.  Klik hier voor het overzicht met de diverse advertentiemogelijkheden en formaten, speciaal voor barters.

Er zijn 3 online pakketten beschikbaar:

  1. RON – Nationaal + Regionaal: Netwerk van alle nieuwsmerken
  2. RON – Nationaal: Netwerk van de nationale nieuwsmerken: AD, de Volkskrant, Trouw en Het Parool
  3. RON – ADR Nieuwsmedia: Netwerk van AD, de Stentor, de Gelderlander, Eindhovens Dagblad, Brabants Dagblad, BN DeStem en PZC

Verdeling impressies over de verschillende sites en devices is op basis van beschikbaarheid. In principe wordt 60% op mobiel uitgeleverd en 40% op desktop/laptop. Targeting mogelijkheden (regionaal, channels o.a. food, sport) zijn op aanvraag.

Reserveren kan via barters@dpgmedia.nl. Vermeld in de reserveringsaanvraag de volgende informatie:

  • Barter contractnummer. Zonder het contractnummer kan de reservering helaas niet in behandeling worden genomen.
  • Advertentieformaat
  • Plaatsingsdatum
  • Betreffende nieuwsmerk/online pakket
  • Barter budget

Op onze website staan de actuele aanleverspecificaties en sluittijden en tarieven voor online en print vermeld.

Wij verzoeken je zoveel mogelijk gespreid over het jaar je contractwaarde op te nemen. Dit om te voorkomen dat de contractwaarde niet geheel opgemaakt kan worden. De advertentiedruk neemt in het laatste kwartaal enorm toe waardoor het uitleveren van advertentieruimte soms niet meer mogelijk is. Het zou zonde zijn als het tegoed aan het einde van het jaar daardoor komt te vervallen.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan kun je mailen naar barters@dpgmedia.nl of bellen met 088-5722888.