Informatie en reserveringen

Welkom op de informatiepagina van de afdeling Barters van DPG Media. Wij geven je graag meer informatie over barters en helpen je graag op weg met het maken van een reservering.

Vanuit een barter kan zowel print als online ingezet worden. Voor maximaal 60% van de mediawaarde kunnen advertenties en advertorials geplaatst worden in onze landelijke en regionale dagbladen (dagkranten, magazines op zaterdag) en huis-aan-huiskranten, en voor maximaal 40% advertenties in onze magazines.
Zet je landelijke en regionale kranten in? Maak dan altijd gebruik van onze campagneplanner bij het inplannen van jouw campagne.

Online kunnen standaard IAB-formaten ingezet worden, getarget op verschillende channels, zoals: Nieuws, Automotive, Business & Finance, Entertainment, Fashion & Beauty, Food, Health, Home deco, Men, Parenting, Sport, Tech, Travel & Weather en Women.

Let op!
– Voor barters is een beperkt aantal formaten beschikbaar. Klik hier voor het overzicht met de diverse advertentiemogelijkheden en formaten.
– Media die niet in volledig eigendom van DPG Media zijn, vallen buiten de barterovereenkomst en kunnen niet ingezet worden.
– Barters zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid, betalende adverteerders gaan voor.
– Personeelsadvertenties zijn niet mogelijk.
– Concurrerende uitingen graag op voorhand aan ons voorleggen.

 

Reserveren

Wil je een reservering maken voor een online of print advertentie? Stuur dan een volledig ingevuld aanvraagformulier naar: barters@dpgmedia.nl.

Aanvraagformulier print
Aanvraagformulier online

Wij adviseren je zoveel mogelijk gespreid over het jaar je contractwaarde op te nemen. Dit om te voorkomen dat de contractwaarde niet geheel opgemaakt wordt. De advertentiedruk neemt in het laatste kwartaal toe, waardoor het uitleveren van advertentieruimte soms niet meer mogelijk is. Het is zonde als je tegoed aan het einde van het jaar daardoor vervalt.

 

Aanleveren en sluittijden advertenties

Print advertenties zijn aan te leveren als Certified PDF (cPDF), via e-mail of ons uploadportaal.
Bekijk hier hoe je magazines, dagbladen en huis-aan-huis kranten kunt aanleveren.

Ontdek de formaten van de barters:

Formaten barters

Prijzen

Huis-aan-huiskranten

Huis-aan-huiskranten

Bekijk de tarieven

Huis-aan-huiskranten

Dagbladen

Dagbladen

Bekijk de tarieven

Dagbladen

Magazines

Magazines

Bekijk de tarieven

Magazines

Meer weten?

Succes met het inplannen van je campagne. Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar: barters@dpgmedia.nl of bel met: 088-572 28 88.