Speciaal aanbod: jouw school zichtbaar in journalistieke context

Jouw school positief voor het voetlicht brengen, dat is een belangrijke troef om enthousiaste nieuwe docenten aan te trekken. Versterk het werkgeversimago van jouw school met een online journalistieke longread. Lift mee met de betrouwbaarheid en verdieping van redactionele artikelen op nieuwswebsites. Lees meer over de kansen van een longread voor jouw arbeidsmarktcommunicatie.

Met vacatures, socialmedia-updates en advertenties in (lokale) kranten ben je zichtbaar voor potentiële sollicitanten. Maar hierin heb je vaak niet de ruimte om het verhaal achter jouw school te delen. Wat maakt jouw school de beste keuze? Zijn het de vernieuwende onderwijsconcepten waarover we eerder schreven, is het de passie en visie van collega-docenten zoals Daisy Mertens of de inspirerende lesomgeving? Benut de overtuigingskracht van jouw unieke verhaal via een longread.

 

Meer ruimte in een longread

In een longread heb je wél ruimte om sollicitanten een kijkje in hun toekomstige werkplek te geven. Hoe doe je dat? Deel een interview met een enthousiaste docent, laat ouders vertellen over hun positieve ervaringen met je school, geef kinderen het woord over jouw onderwijsaanpak. Ondersteun deze verhalen met echte foto’s, de promotievideo van je school of een animatie waarin je aanpak helder wordt uitgelegd.

Geef jouw school een gezicht en bied collega’s, scholieren en hun ouders een podium. Op deze manier geef je een realistisch beeld waarmee sollicitanten zich kunnen identificeren. Leef je vooral in in jouw ideale nieuwe docent en schrijf een verhaal dat hem aanspreekt. Zo overtuig je sollicitanten om voor jouw school te kiezen.

Landelijke zichtbaarheid op nieuwssites

Een longread is een helder journalistiek verhaal voorzien van een aantrekkelijke vormgeving. Er zijn volop mogelijkheden om de tekst te verreiken: kies voor afbeeldingen, animatie of video. Jij schrijft het verhaal, wij zorgen voor de vormgeving en plaatsen het op onze gerenommeerde nationale en regionale nieuwssites. Dit zijn ADR nieuwsmerken en Het Parool.

 

Eenmalige actie: Geen opmaakkosten 

De hele maand juni profiteer je van onze speciale actie! Als je in deze maand een longread plaatst, komen de kosten voor het opmaken van de longread te vervallen (t.w.v. € 500). Benieuwd naar een voorbeeld van een onderwijslongread? Bekijk ons voorbeeld op AD.nl.

 

Promotie via een bannercampagne

Je wilt dat jouw longread opvalt. Daarom starten we na plaatsing van je longread een bannercampagne op de nieuwssites waarop het artikel verschijnt. Bezoekers van onze nieuwssites zien een banner met redactionele uitstraling waarmee zij worden aangespoord om je artikel te lezen. Met één klik verschijnt de longread op hun smartphone, tablet of pc.

Groter bereik via social media

Met social media creëer je een nog groter bereik voor jouw longread. Deel je verhaal op je social kanalen en vraag collega’s dit ook te doen. Zo zorg je voor een brede verspreiding van je bericht en bereik je een brede groep mensen.

Een andere kans van social media: je kunt gericht werkzoekende docenten en mogelijk geïnteresseerden benaderen. Bijvoorbeeld met ons social-recruitmentpakket. Al vanaf €499 verzorgen we een gerichte campagne op Facebook of Instagram. Lees meer over de inhoud van dit pakket.

 


Speciale korting: 3 longreadpakketten

Hoe groot is de doelgroep die jij wilt bereiken? Kies het longreadpakket dat past bij je doelstelling: ga voor brons, zilver of goud. Op ieder pakket ontvang je tijdelijk een korting van €500.

Longread in het kort

Longread in het kort

  • Zichtbaar op gerenommeerde nationale en regionale nieuwssites
  • Betrouwbare uitstraling door journalistieke context
  • Ruimte voor verdieping en achtergrond
  • Aantrekkelijke vormgeving
  • Eenvoudig te delen via social media
  • Volop mogelijkheden voor dynamische aanvulling
  • Mogelijkheden voor regiotargeting
  • Overzichtelijke rapportage na de campagne

Aan de slag met effectieve arbeidsmarktcommunicatie

Wil je jouw media-uitingen matchen met de kwaliteit van je school? Ga dan aan de slag met een journalistieke longread. Maak een afspraak met één van onze media-adviseurs. Hij laat je graag zien hoe een online campagne jouw arbeidsmarktcommunicatie aanvult en versterkt.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jouw school.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je nieuwe collega's te vertellen over de vacatures bij jouw school.

Direct adverteren