Video: docent Daisy Mertens

Over professionalisering en werving in onderwijs

 

Basisschoolleerkracht Daisy Mertens vertelt vanuit haar passie voor onderwijs over onderwerpen als docenten motiveren, professionalisering in werving en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Ook bespreekt ze de rol die scholen én docenten hebben in de versterking van het onderwijsimago. Bekijk de video met Daisy Mertens.

Zo vind én bind je onderwijstalent

Is nieuwe docenten vinden en binden de #1 uitdaging van jouw school? Tijd om je arbeidsmarketingcommunicatie onder de loep te nemen. Verminder het lerarentekort en verloop op jouw basisschool of middelbare school. En verrijk je team met nieuw onderwijstalent. Doe je voordeel met onze tips.

Versterk je werkgeversimago met een online longread

Versterk je werkgeversimago met een online longread

Nieuwe docenten zoeken een werkgever met een sterk imago en een aanpak waarmee zij zich kunnen identificeren. Tijd om jouw arbeidsmarktcommunicatie aan te vullen met een overtuigende longread. Positioneer jezelf door middel van het schrijven van een aansprekend verhaal van docenten, ouders of kinderen, wij delen het op gerenommeerde nieuwssites. Zo krijgt jouw verhaal extra overtuigingskracht. Profiteer van onze kortingsactie.

Lees meer

Inspiratie, tips en praktische voorbeelden

Een duurzame samenwerking met nieuwe docenten

Een duurzame samenwerking met nieuwe docenten

Een trend in het onderwijs: beginnende docenten haken snel af. Het werk als docent is zwaarder dan gedacht of ze stappen over naar een school die meer toekomstperspectief biedt. Wil jouw school ook toekomstproof zijn voor getalenteerde nieuwe docenten? Ontdek hoe je nieuwe docenten kunt behouden.

Naar de tips

Een duurzame samenwerking met nieuwe docenten

Zet in op innovatie en bereik nieuwe docenten

Zet in op innovatie en bereik nieuwe docenten

Nieuwe ICT-technieken, onderwijsconcepten en visies op de rol van de docent transformeren het takenpakket van de docent. Hoe zet je als school deze ontwikkelingen naar je hand? Hoe kun je jouw aanpak inzetten om nieuwe docenten aan te spreken? Lees hoe je de docent van de toekomst aan je kunt binden.

Lees het artkel

Zet in op innovatie en bereik nieuwe docenten

Tips voor aantrekkelijke vacatureteksten

Tips voor aantrekkelijke vacatureteksten

Hoe overtuig je talentvolle onderwijs professionals om juist bij jóuw onderwijsinstelling te komen werken? Het begint allemaal met het maken van aantrekkelijke vacatureteksten. Ze vormen namelijk hét visitekaartje van jouw school voor potentiële sollicitanten. Bekijk de vacaturetips.

Aan de slag met vacaturetips

Tips voor aantrekkelijke vacatureteksten

Lokale of regionale aandacht voor jouw school

Vind gepassioneerde en getalenteerde docenten voor jouw school. Lokaal of regionaal. Op welke vacatureplatformen, websites en in welke kranten zoeken je toekomstige docenten vacatures? DPG Media weet waar jij jouw vacatures én je verhaal succesvol onder hun aandacht brengt.

 

Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met één van onze media-adviseurs. Zij laten je zien hoe je de zichtbaarheid van jouw school vergroot. En welke kanalen je kunt inzetten voor een effectieve arbeidsmarktcampagne.

Contact

Contact

Kom in contact met onze specialisten voor meer (vrijblijvende) informatie over onze mogelijkheden voor jouw school.

Kom in contact
Adverteren

Adverteren

Start vandaag nog met adverteren om je nieuwe collega's te vertellen over de vacatures bij jouw school.

Direct adverteren