Automatisch online adverteren voor de slimste prijs. Dat is programmatic buying. Binnen het netwerk van DPG Media kun je realtime bieden op specifieke online advertentieruimte. De hoogste bieder krijgt deze advertentieruimte. Behalve dat je op deze manier makkelijk je budget en daarmee de hoogte van je bod kunt bepalen, kun je dankzij slimme ingebouwde algoritmes voor een zeer specifieke doelgroep kiezen. Deze algoritmes analyseren namelijk het online gedrag van websitebezoekers aan de hand van onder meer cookies en big data, en stellen zo vast of bepaalde bezoekers de juiste doelgroep zijn voor jouw advertentiecampagne.

 

  • Het proces
  • ADoptimize
  • Private market place
  • Open market places

Naast de standaard open market place biedt DPG Media diverse mogelijkheden aan via zogeheten private market places. Hiermee kun je jouw campagne nog effectiever maken en profiteer je van bijzondere voordelen. Private market places bieden meer mogelijkheden dan een open market place. Zoals targetingmogelijkheden, grote formaten, prioriteit en sticky formaten.

Wij streven ernaar dat een buyer de vrije keuze heeft om te kijken wat de beste connectie is voor de DSP om in te kopen. Neem contact op voor de beschikbaarheid aan mogelijkheden binnen ons netwerk.

Om te kunnen targetten op een van deze private market places dien je in het bezit te zijn van een Deal ID. Wil je deze aanvragen? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag.

Contact opnemen

Advies Private market place programmatic
programmatic@dpgmedia.nl

 

De open market place is de open veiling en is voor iedere adverteerder beschikbaar. Binnen deze open market place kun je targeten op hoofddomeinen. Wil je specifieker targeten of meer prioriteit, neem dan contact met ons op voor een advies over inkoop.

De inventory van DPG Media is beschikbaar via meerdere Sell Side Platforms (SSP’s). De SSP’s bieden onze online inventory aan in zowel de open market place als de private market place. Wij streven ernaar dat een buyer de vrije keuze heeft om te kijken wat de beste connectie is voor de DSP om in te kopen.

Neem contact op voor de beschikbaarheid aan mogelijkheden binnen ons netwerk.

Inkoop advies

Advies Open market place programmatic
programmatic@dpgmedia.nl

Bekijk de aanvullende advertentievoorwaarden digitaal

  • 2,4 miljoen bezoekers per maand op indebuurt.nl
  • 4 miljoen bezoekers per maand op tweakers.net
  • 1,7 miljoen bezoekers per maand op reclamefolder.nl