Alle online service merken van DPG Media zijn bij elkaar gebracht in één overkoepelende organisatie. DPG Online Services kent drie business units die elk op een specifieke markt gericht zijn:

DPG Recruitment met Nationale Vacaturebank en Intermediair

– DPG technology met onder andere Tweakers en Hardware.Info

DPG Automotive Mediaventions met AutoTrack, Autowereld én Gaspedaal

Deze toonaangevende online merken bieden samen met sterke merken als o.a. Intermediar, de Volkskrant, AD, Trouw en Het Parool onze klanten in verschillende markten een uniek cross-mediaal portfolio.

DPG Technology

DPG Technology

Vanuit onze passie voor en kennis van technologie informeren en adviseren we consumenten op een onafhankelijke wijze over tech en consumentenelektronica. Dat doen wij via onze merken Tweakers, Hardware Info en AD tech.

Lees meer
DPG Technology

DPG Technology

 

In een wereld waarin technologie meer en meer onderdeel is van ons dagelijks leven en het steeds moeilijker wordt om bij te blijven hebben mensen behoeften om ontwikkelingen te volgen, een mening te vormen, keuzes te maken en elkaar te vinden.

Lees meer:

Tweakers
Hardware Info
AD tech

in zowel Nederland als België.

DPG Recruitment

DPG Recruitment

DPG Recruitment beschikt over een groot aantal A-merken die in staat zijn om jouw doelgroep beter te bereiken. Doordat het geliefde merken zijn bij de doelgroep zijn ze goed in staat om interesse op te wekken en de aandacht vast te houden.

Lees meer
DPG Recruitment

DPG Recruitment

 

DPG Recruitment is dé recruitmentspecialist voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Met onze verschillende arbeidsmarktoplossingen bereik je de kandidaten die jij voor ogen hebt met jouw wervings- en employer branding campagnes.

Lees meer:

Nationale Vacaturebank
Intermediar 
Tweakers IT banen

DPG Automotive

DPG Automotive

Met hun grote bereik en unieke doelgroepen is DPG Automotive Mediaventions een echte aanvulling op het online DPG Media netwerk en hiermee ook op campagnes van adverteerders. Bij deze groep onder de aandacht komen? Dat kan!

Lees meer
DPG Automotive

DPG Automotive

 

Een kindje op komst, een nieuwe baan, duurzamer rijden of gewoon aan vervanging toe: er zijn veel redenen om een auto aan te schaffen. Weet jij in welke situatie jouw klant zich bevindt en hoe ze het liefst benaderd worden? wij helpen je met DPG Automotive. 

Lees meer:

Gaspedaal
Autotrack
Autowereld

Neem contact op

Wil jij advies over welke vorm van adverteren en welke mediaplatformen het beste bij jouw behoeften én die van je doelgroep aansluiten? Laat je gegevens achter en onze media-adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan:
Telefoon: 088-0139640 (ma-vr 08:30-17:00 uur)
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl