Bereik een miljoenenpubliek binnen een vertrouwde omgeving!

Informatie en inspiratie bieden om het leven mooier, leuker en gemakkelijker te maken. Dat is wat onze magazinemerken doen, al generaties lang. En in die context van vertrouwen en een vaak jarenlange sterke binding met de lezer hebben advertenties in onze magazines een hoge attentiewaarde. Dankzij de afzonderlijke lezersprofielen en de verschillende verspreidingsgebieden is er altijd een titel die het beste aansluit bij jouw doelgroep.

Women

Women

Onze sterke magazine merken waarmee we al generaties lang vrouwen van alle leeftijden verbinden, inspireren en bewegen.

Lees meer
Women

Women

Onze magazines hebben stuk voor stuk een uniek bereik in de verschillende leeftijd- en levensfasen van vrouwen. Lees meer over onze sterke merken:

 

Homedeco

Homedeco

Interesse in styling en interieur is groter dan ooit. Met onze homedeco magazines bereik je de juiste doelgroep voor jouw merk!

Lees meer
Homedeco

Homedeco

VT Wonen en Eigen Huis & Interieur zijn merken met trouwe lezers en worden door consumenten veelvuldig geraadpleegd voor tips.

Lees verder over:

Automotive

Automotive

Automotive magazines zijn er voor alle autoliefhebbers. Of de lezer nu zoek is naar inspiratie, de nieuwste modellen of advies over aankoop van een nieuwe auto. Je vindt het in de automotive magazines van DPG Media.

Lees meer
Automotive

Automotive

Onze automotive magazines bereiken een brede doelgroep in alle leeftijden.
Lees meer over:

 

Parenting

Parenting

Voor alle (aanstaande) ouders heeft DPG Media Ouders van Nu en Kek Mama. Met ijzersterke crossmediale content bereiken zij iedere maand de doelgroep op het juiste moment via het juiste kanaal.

Lees meer
Parenting

Parenting

Met deze magazines bereik je alle (aankomende) ouders.

Entertainment

Entertainment

Met titels als Story, Veronica Superguide en TotaalTV bereiken wij een breed publiek dat geĂŻnteresseerd is in showbizz, royalty en entertainment.

Lees meer
Entertainment

Entertainment

Lees hier meer over onze entertainment magazines.

Kids & Teens

Kids & Teens

Met de Kids & Teens merken bereiken we nieuwsgierige, actieve en vrolijke jongens en meiden van 7 tot 13 jaar oud.

Lees meer
Kids & Teens

Kids & Teens

Merken die al generaties lang meegaan en gelezen worden door jong Ă©n oud.

Meer weten?

Wij hebben voor elke uitdaging en doelstelling een passende media-oplossing. Op papier in krant en magazines, digitaal via onze sites en apps, op de radio en op al onze events. Bereik ook jouw klant via Ă©Ă©n van onze vertrouwde kwaliteitsmerken. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan:
Telefoon: 088-0139640 (ma-vr 08:30-17:00 uur)
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl