De kracht van lokaal adverteren

Beroemd worden en blijven in jouw stad of dorp doe je door gericht te adverteren in vertrouwde kwaliteitsmedia die jouw doelgroep dagelijks ziet, met een boodschap die past bij hun interesses. Maak als lokale ondernemer slim gebruik van mediakanalen waarmee je direct in contact komt met je lokale doelgroep. Zowel offline als online. 

 

Daarom lokaal adverteren

Consumenten zijn geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt. Of dit nu de opening van een nieuwe koffiebar of nieuwe winkel is, de aankondiging van een nieuwbouwproject of een speciale uitverkoop. De speciale, lokale online en offline redacties van DPG Media zijn altijd op de hoogte van het nieuws in jouw regio. Zij kennen de belevingswereld van jouw doelgroep als geen ander. Bij ons komen ze terecht als ze op zoek zijn naar het lokale nieuws en de aantrekkelijkste acties en aanbiedingen, hier halen ze hun inspiratie vandaan en wisselen ze ervaringen uit met buurtgenoten.

Ins en outs van lokaal adverteren

Wie bereik je

Wie bereik je

Welke doelgroep bereik je het beste met deze media-oplossing?

Lees meer
Wie bereik je

Wie bereik je

 

Bereik jouw lokale doelgroep

Met 11 regionale nieuwsmerken en meer dan 200 huis-aan-huiskranten in ons eigen portfolio bereik je gegarandeerd de doelgroep in de regio die voor jou het meest relevant is.

Vooral de combinatie van online en offline media en de samenwerking tussen alle merken garandeert lokaal succes. Zo werkt indebuurt.nl bijvoorbeeld samen met Reclamefolder, zodat bezoekers ook de folders en aanbiedingen van lokale winkels getoond krijgen. Bovendien zie je het nieuws van indebuurt.nl ook terug in de regiosectie van AD.nl. En heb je de optie om je advertenties in onze huis-aan-huiskranten ook te plaatsen op de lokale website van de huis-aan-huiskrant, op indebuurt.nl, Reclamefolder, de site van het regionale dagblad en op de regionale pagina van AD.nl.

Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

Welke (marketing)doelstelling sluit het beste aan bij dit mediaproduct?

Lees meer
Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

 

Jouw onderneming lokaal in beeld

Ben je een lokale ondernemer? Met de lokale media van DPG Media bereik je midden in het gebied waar jouw product, dienst of openstaande vacature relevant is, jouw hyperlokale doelgroep. Of je nu een lokaal evenement wilt promoten, jouw speciale uitverkoop wilt aankondigen, een nieuwe menukaart wilt uitlichten of simpelweg jouw bedrijf wilt voorstellen aan het bredere publiek, het kan allemaal.

De voordelen

De voordelen

Welke voordelen heeft dit product voor jouw bereik en zichtbaarheid?

Lees meer
De voordelen

De voordelen

 

Doe je voordeel met regionaal bereik

Met onze regionale nieuwsmerken bereik je gegarandeerd de doelgroep in de regio die voor jou het meest relevant is.

  • De regionale online en offline redacties van DPG Media zijn altijd op de hoogte van het nieuws in jouw regio en stad. Zij kennen de belevingswereld van jouw doelgroep als geen ander, waardoor de lezer écht aandacht heeft voor de inhoud, dus ook jouw advertentie.
  • Onze lokale redacties delen met plezier hun kennis en ervaring met lokale ondernemers. Doe hier je voordeel mee om je commerciële uiting zo aantrekkelijk mogelijk te maken.
  • Gegarandeerde aandacht van de lezer die een sterke binding heeft met de regio.

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hoe vraag je dit product aan en waar dien je rekening mee te houden?

Lees meer
Hoe werkt het

Hoe werkt het

 

Adverteren in local media: zo werkt het

Je accountmanager van DPG Media helpt je om te bekijken hoe we van jou een echte local hero kunnen maken. Wie wil je bereiken? In welke postcodegebieden bevindt jouw doelgroep zich? Wil jij juist online, print of via beide mediatypen jouw doelgroep bereiken? Binnen onze lokale titels kunnen wij de ultieme combinaties bedenken.

Selecteer direct jouw
huis-aan-huiskrant(en)

Kies de regio(‘s) waar jij wilt adverteren en bekijk per krant de bijbehorende oplage, kosten per duizend exemplaren (CPM) en verschijndag.

Bekijk hoe het werkt in deze video of vraag hieronder direct volledig vrijblijvend een offerte aan.

 

Adverteer lokaal

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl

Reclamefolder.nl is het grootste platform voor digitale reclamefolders en aanbiedingen in Nederland. Consumenten bekijken hier makkelijk online folders en aanbiedingen. En landelijke en lokale retailers presenteren zo efficiënt en effectief hun folderaanbod aan de juiste doelgroep binnen ons land.

Bekijk

Reclamefolder.nl

Indebuurt.nl

Indebuurt.nl

Consumenten zijn geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt. Indebuurt.nl is dé plek waar ze terechtkunnen voor al het lokale nieuws, de aantrekkelijkste acties en aanbiedingen, hier halen ze hun inspiratie vandaan en wisselen ze ervaringen uit met buurtgenoten.

Bekijk

Indebuurt.nl

Huis-aan-huiskrant

Huis-aan-huiskrant

DPG Media is het grootste huis-aan-huisloket van Nederland. Veel Nederlandse huishoudens ontvangen minimaal één huis-aan-huiskrant per week. Ons land kent daarmee de hoogste dichtheid van gratis bladen ter wereld. Nederlanders zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt.

Bekijk

Huis-aan-huiskrant

Folderverspreiding

Folderverspreiding

Met folderverspreiding wordt jouw folder bij de huis-aan-huiskrant verspreid binnen het verspreidingsgebied van de betreffende krant. De aantrekkingskracht van folders blijft onverminderd groot. Nog steeds bepaalt de folder bij bijna de helft van de Nederlandse huishoudens het boodschappenlijstje.

Bekijk

Folderverspreiding

ADoptimize

ADoptimize

Programmatic buying is inmiddels het standaard inkoopmodel voor digitaal adverteren. Eenvoudig en efficiënt online advertentieruimte inkopen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. En vervolgens doelgericht adverteren in echte kwaliteitsmedia. Haal maximaal rendement uit je display marketing, met ADoptimize.

Bekijk

ADoptimize

Xtra Social

Xtra Social

Je bent actief met social advertising, maar wilt breder opvallen bij je doelgroep. Xtra Social is social advertising met meer impact. Bij deze vorm van adverteren plaats je jouw bestaande social media advertentie eenvoudig door naar onze websites. Je social post verschijnt als advertentie tussen de kwalitatieve journalistieke content.

Bekijk

Xtra Social

Laat ook lokaal een blijvende indruk achter

Wil je dat niemand in jouw omgeving nog om je heen kan? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op met onze media-adviseurs via onderstaand formulier en bereik zowel in print als digitaal jouw lokale doelgroep. Samen zorgen we ervoor dat je wereldberoemd wordt in jouw regio.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Local Media is mogelijk bij: