Het grootste huis-aan-huisloket van Nederland

Met meer dan 200 huis-aan-huiskranten in ons eigen portfolio is DPG Media marktleider in Nederland. Met al deze titels bereiken we wekelijks meer dan 7 miljoen Nederlanders. Dat is natuurlijk indrukwekkend, maar wat huis-aan-huiskranten écht uniek maakt is hun uitstekende lokale bereik. Precies in het gebied waar jouw product, dienst of openstaande vacature relevant is, bereik je jouw gewenste doelgroep.

Wat zijn huis-aan-huiskranten?

Veel Nederlandse huishoudens ontvangen minimaal één huis-aan-huiskrant per week. Ons land kent daarmee de hoogste dichtheid van gratis huis-aan-huisbladen ter wereld. Nederlanders zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in wat er in hun directe omgeving gebeurt. Of dit nu de opening van een nieuw koffietentje of nieuwe winkel is, de aankondiging van een nieuwbouwproject of een speciale uitverkoop. Het lokale huis-aan-huisblad is hét medium waar ze terechtkunnen voor al dit lokale nieuws.

 

Portfoliowijzigingen per 1 oktober 2020

 

Het portfolio van onze huis-aan-huiskranten wordt per 1 oktober 2020 aangepast. Er zijn met name veranderingen op het gebied van verschijndagen en sluittijden van verschillende kranten. Bekijk direct de wijzigingen:

Download portfoliowijzigingen

Ins en outs van huis-aan-huiskranten

Wie bereik je

Wie bereik je

Welke doelgroep bereik je het beste met deze media-oplossing?

Lees meer
Wie bereik je

Wie bereik je

 

Bereik je regionale doelgroep

Richt jij je pijlen op een specifieke regio? Onze kwaliteitsmedia hebben elk een eigen verspreidingsgebied. Zo vind je altijd het journalistieke, lokale medium waarop jouw doelgroep zich het liefst bevindt. Vanzelfsprekend zijn er tal van segmentatiemogelijkheden binnen onze huis-aan-huiskranten: combineer bijvoorbeeld meerdere titels voor massabereik, focus juist op één regio voor lokaal bereik of kies een combinatie van online en offline.

Het bereik van je advertentie in de huis-aan-huiskrant kun je nog groter maken door te kiezen voor één van onze slimme, creatieve crossmediale oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld heel gemakkelijk ook een advertentie plaatsen op de website van de betreffende lokale krant. En door de actie of aanbieding ook zichtbaar te maken op Reclamefolder.nl of indebuurt.nl bereik je elke maand ook nog eens miljoenen Nederlanders die online of via de app op zoek zijn naar interessante, lokale aanbiedingen.

Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

Welke (marketing)doelstelling sluit het beste aan bij dit mediaproduct?

Lees meer
Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

 

Word een regionale bekendheid

Wil je dat niemand in jouw regio nog om je heen kan? Met onze lokale nieuwsmerken bereik je gegarandeerd de doelgroep in het gebied dat voor jou het meest relevant is. Vooral de combinatie van online en offline media en een samenwerking tussen verschillende merken garandeert lokaal succes. Indebuurt.nl werkt bijvoorbeeld samen met Reclamefolder.nl, zodat bezoekers ook de folders en aanbiedingen van lokale winkels getoond krijgen. Bovendien zie je het nieuws van Indebuurt.nl ook terug in de regiosectie van AD.nl.

De voordelen

De voordelen

Welke voordelen heeft dit product voor jouw bereik en zichtbaarheid?

Lees meer
De voordelen

De voordelen

 

Precies jouw lokale doelgroep bereiken

Met de huis-aan-huiskrant bereik je precies in het gebied waar jouw product, dienst of openstaande vacature relevant is, jouw lokale doelgroep.

  • De regionale online en offline redacties van DPG Media zijn altijd op de hoogte van het nieuws in jouw regio en stad. Zij kennen de belevingswereld van jouw doelgroep als geen ander, waardoor die écht aandacht heeft voor de inhoud.
  • Gegarandeerde aandacht van de lezer die een sterke binding heeft met de regio.
  • Commerciële boodschappen krijgen aandacht, waardering en worden als nuttig en leuk ervaren.
  • Bereik zowel boodschappers als huishoudens met kinderen.
  • De segmentatiemogelijkheden uitstekend: combineer meerdere titels voor massabereik of focus op één gebied voor lokaal bereik.

Laat ook een blijvende indruk achter

Wil jij advies over adverteren in jouw lokale huis-aan-huiskrant? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze media-adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat je wereldberoemd wordt in jouw regio.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Adverteren is mogelijk op onder andere: