Jouw banner overal zichtbaar

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Van een grote banner met video op een premium positie tot een compacte banner in een breed netwerk: volop kansen! Lees meer over de mogelijkheden en ontdek hoe display kan werken voor jou.

 

Wat is display advertising?

DPG Media heeft voor optimale zichtbaarheid of actiematige campagnes gericht op clicks grote en interactieve display banners en takeovers beschikbaar op de responsive sites en mobiele devices. Voor een gericht bereik van je campagne kun je gebruik maken van targeting op een specifieke doelgroep of regio, of de keuze voor een specifieke titel of channel. Maatwerk is vaak een must voor onze online adverteerders. We bieden creatieve en technische mogelijkheden om een campagne helemaal af te stemmen op jouw wensen en doelstellingen.

Ins en outs van display advertising

Wie bereik je

Wie bereik je

Welke doelgroep bereik je het beste met deze media-oplossing?

Lees meer
Wie bereik je

Wie bereik je

 

Benut data voor online reclame met impact

Hoe beter je jouw doelgroep in kaart hebt, hoe beter je ze kunt bereiken. Denk aan gegevens zoals interesses, leeftijd, woonplaats, online lees- en kijkgedrag. Zo weet je precies welke groep je gaat aanspreken. En kun je daarop targeten. Op deze manier haal je meer uit je marketingbudget. Want display banners komen alleen onder de aandacht van de door jou samengestelde groep van potentiële klanten. Zij zullen eerder via de banner doorklikken naar jouw website, omdat jouw banner perfect aansluit bij hun interesses.

Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

Welke (marketing)doelstelling sluit het beste aan bij dit mediaproduct?

Lees meer
Wanneer de beste keus

Wanneer de beste keus

 

Hoge impact of juist veel bereik?

Wat is het doel van je display banners: wil je impact maken of ga je voor veel bereik? Impact maken doe je met grote banners op een premium positie. Verrijk deze banners met video of afbeeldingen in combinatie met slimme technologie (rich media) en overtuig je doelgroep. DPG Media heeft hiervoor een speciaal team dat met je meedenkt en het ontwerp uit handen neemt. Is je doel: meer zichtbaarheid? Leg dan de focus op volume: bereik met kleinere banners bredere zichtbaarheid. Of ga voor een combinatie van impact en bereik. De experts van DPG denken graag met je mee voor de juiste mix zodat jouw doel wordt bereikt.

De voordelen

De voordelen

Welke voordelen heeft dit product voor jouw bereik en zichtbaarheid?

Lees meer
De voordelen

De voordelen

 

Dit zijn de voordelen van display advertising

  • Een groot en breed netwerk, door targeting specifiek gemaakt.
  • Effectieve proposities voor branding, engagement of activatie.
  • Creatieve en technische mogelijkheden, zoals rich media en video.
  • Multi device mogelijkheden voor zichtbaarheid op desktop, tablet en mobiel.

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hoe vraag je dit product aan en waar dien je rekening mee te houden?

Lees meer
Hoe werkt het

Hoe werkt het

 

Online adverteren: zo koop je ruimte in

Als je weet waar je focus ligt, kun je aan de slag met online adverteren bij DPG Media. Hiervoor zijn verschillende inkoopmogelijkheden:

Programmatic buying
Indien je een eigen tradedesk hebt of gebruik maakt van een online bureau met een tradedesk kun je zelf meebieden in de veiling op ons netwerk, via exclusieve deals.

Direct buy
Je kunt ook op basis van een offerteaanvraag je display ads inkopen met gegarandeerde uitlevering in de door jou bepaalde periode.

ADoptimize
Koop een advertentiepakket dat gemonitord wordt door één van onze campagnemanagers.

Verschillende soorten display advertising

Programmatic Buying

Programmatic Buying

Online advertentieruimte inkopen via realtime bidding. Je campagne precies goed onder de aandacht brengen.

Bekijk

Programmatic Buying

Direct Buy

Direct Buy

Op basis van een offerteaanvraag je display ads inkopen met gegarandeerde uitlevering in de door jou bepaalde periode.

Bekijk

Direct Buy

ADoptimize

ADoptimize

Efficiënt online advertentieruimte inkopen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. En vervolgens doelgericht adverteren.

Bekijk

ADoptimize

Xtra Social

Xtra Social

Plaats de door jouw gemaakte social media ads eenvoudig door naar de betrouwbare nieuwssites van DPG Media.

Bekijk

Xtra Social

Extra bezoek door display advertising

Intratuin Halsteren bracht met een mooie campagne het zomerconcept ‘La Dolce Vita’ en de bijbehorende Toscaanse beleving over naar hun klanten door middel van onder andere de inzet van display banners.

Bekijk dit succesverhaal

Je eerste display campagne

Heb je nog niet eerder zelf een display advertentie gemaakt? Of ben je op zoek naar tips om efficiënt een display campagne op te zetten? Lees dan eens dit artikel over de eerste stappen richting een succesvolle display advertisingcampagne.

 

Laat ook een blijvende indruk achter

Wil je precies jóuw doelgroep bereiken? Laat je adviseren door één van onze media-adviseurs en ontdek welke manier van online adverteren past bij jouw doelstellingen. Zij geven je ook graag een overzicht van de exclusieve high impact-formaten en -uitingen die DPG Media heeft ontwikkeld.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Display advertising is mogelijk op: