Zichtbaarheid binnen een relevante en betrouwbare omgeving is van belang. Onze sterke én betrouwbare merken hebben elk een eigen identiteit en signatuur. Online én offline. Zowel op nationaal, regionaal als lokaal niveau.  Zo zorgen we ervoor dat jouw boodschap altijd in het juiste umfeld zichtbaar is.

Interessante artikelen

Interessante artikelen

Adverteren in premium digitale media effectiever

Adverteren in premium digitale media is effectiever dan adverteren bij Facebook, zo blijkt uit een nieuwe studie van ThinkPremiumDigital in Australië. Uit het onderzoek blijkt dat advertenties op premium sites* een betere merkherinnering én hogere brandlift realiseren dan adverteren op niet premium sites.

Lees meer

Interessante artikelen

Meer vertrouwen, meer effect

Advertenties op websites die als betrouwbaar worden gepercipieerd, scoren fors hoger op merkvoorkeur dan op platforms die als onbetrouwbaar worden gezien. Vertrouwen zorgt dus voor een ‘branding’-effect, maar speelt dit ook een rol voor wat betreft ‘performance’-indicatoren? Door middel van twee grootschalige data-analyses beantwoordt DPG Media nu die vraag. Hiervoor is samengewerkt met Panel Inzicht en Mediabrands in Nederland en met Lumen in Engeland.

Lees meer

Interessante artikelen

Het promoten van een online inspiratie magazine via Xtra Social

De Nederlandse consument heeft meer behoefte aan transparantie. Mede door de groei van nepnieuws ervaart men content vanuit een vertrouwd merk als waardevoller. Met Xtra Social plaats je jouw bestaande social media post door in een vertrouwde en gecontroleerde redactionele omgeving.

Lees meer

Contact opnemen

Wil je meer weten over inhaakmomenten? Onze media adviseurs staan klaar om samen met jou het juiste moment voor jouw boodschap te bepalen. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl