Top rendement door efficiënte inkoop

Eenvoudig en efficiënt online advertentieruimte inkopen, terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt. En vervolgens doelgericht adverteren in kwaliteitsmedia. Haal maximaal rendement uit je display marketing, met ADoptimize van DPG Media.

Waarom ADoptimize

Wie bereik je

Wie bereik je

Welke doelgroep bereik je het beste met deze media-oplossing?

Lees meer
Wie bereik je

Wie bereik je

 

Target voor maximaal resultaat

Samen met onze media-adviseurs maak je een plan voor jouw campagne. Wil je een specifieke doelgroep bereiken? Kies dan voor socio demografische targeting of target op interesses. Focus je liever op inwoners van een bepaald gebied? Dan kun je targeten op regio. Maak jouw keuze uit de vele audiences die beschikbaar zijn óf laat een custom made-profiel aanmaken op basis van jouw eigen data en kennis.

Wat is ADoptimize

Wat is ADoptimize

Welke (marketing)doelstelling sluit het beste aan bij dit mediaproduct?

Lees meer
Wat is ADoptimize

Wat is ADoptimize

Wat is ADoptimize?

Je kunt er niet meer omheen: programmatic buying is inmiddels het standaard inkoopmodel voor digitaal adverteren. Er zijn verschillende platforms (trade desks) die ruimte inkopen bij adverteerders, zodat hun klanten in die ruimte kunnen adverteren. De trade desk met het hoogste bod krijgt de advertentieruimte met specifieke criteria waarop geboden werd. Niet iedere organisatie heeft een eigen trade desk of het budget om bij een mediabureau aan te kloppen. Daarom biedt DPG Media een toegankelijke trade desk: ADoptimize.

Wanneer kies je voor ADoptimize?

Wil je als ondernemer graag efficiënt adverteren in kwaliteitsmedia, maximaal resultaat behalen én hierbij profiteren van advies en ondersteuning van kundige media-adviseurs? Dan is ADoptimize een goede keuze.

De voordelen

De voordelen

Welke voordelen heeft dit product voor jouw bereik en zichtbaarheid?

Lees meer
De voordelen

De voordelen

 

De voordelen van ADoptimize

 • Eenvoudig starten met programmatic buying.
 • Werkt uitstekend voor ieder budget.
 • Adverteren in kwaliteitsmedia van DPG Media.
 • Campagnegericht adverteren.
 • Profiteren van doelgroepkennis van DPG Media.
 • Vakkundig advies van jouw media-adviseur bij DPG Media.
 • Je besteedt alleen budget aan passende advertentieruimte.
 • Rapportage van resultaten.

Hoe werkt het

Hoe werkt het

Hoe vraag je dit product aan en waar dien je rekening mee te houden?

Lees meer
Hoe werkt het

Hoe werkt het

 

Hoe werkt het?

ADoptimize neemt media inkoop en campagnemanagement uit handen voor elke adverteerder die ondersteuning kan gebruiken bij digitaal adverteren.

 

Ondersteuning bij mediacreatie

Heb je een fantastisch idee voor een mooie online campagne, maar ontbreekt het je aan de tijd en middelen om deze te realiseren? Met ADoptimize staan onze media-adviseurs je bij met ondersteuning en advies. Zij creëren graag aansprekende banners, converterende landingspaginas of video’s die het doel raken. Hiervoor kun je kiezen uit tal van pakketten en formats.En is je online campagne eenmaal gelanceerd? Dan monitoren zij de voortgang en sturen zij zo nodig bij. Met als resultaat: sprankelende display marketing waarmee jij jouw doelstellingen behaalt.

Neem contact op

Wil jij advies over welke vorm van adverteren en welke mediaplatformen het beste bij jouw behoeften én die van je doelgroep aansluiten? Laat je gegevens achter en onze media-adviseur neemt zo snel mogelijk contact met je op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 • Contact opnemen

  Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.
Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan:
Telefoon: 088-0139640 (ma-vr 08:30-17:00 uur)
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl

ADoptimize is mogelijk op: