Inhaken op de oudste traditie in Nederland

Het sinterklaasfeest. Al vanaf de vijftiende eeuw werd rond 5 december in Nederland de schoen gezet. Sinterklaas is nog steeds een belangrijk moment in Nederland.  De pepernoten liggen vaak na de zomervakantie al in de schappen. Veel (jong)volwassenen vieren Sinterklaas door lootjes te trekken in combinatie met lekker eten en drinken. Reden voor veel ondernemers om op dit moment in te haken.

Uit consumenten onderzoek blijkt dat ruim een derde van de ondervraagden de aankopen voor Sint pas in de laatste week doet! Dit jaar verwacht 54% aankopen te doen voor Sinterklaas en 62% geeft meer dan 50 euro uit aan Sint cadeaus. Bekijk onze infographic hier.

Haal meer uit je social post

Ben jij actief op je eigen social media kanalen? Bereik dan heel eenvoudig meer mensen door jouw social post door te plaatsen op bekende en vertrouwde media kanalen met Xtra Social. Benieuwd hoe je dat doet?

Lees meer

Contact opnemen

Wil je inhaken rondom Sinterklaas? Onze media adviseurs staan klaar om samen met jou het juiste moment voor jouw boodschap te bepalen. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl