Populariteit actiedagen blijft hoog

Black Friday en Cyber Monday zijn populaire actiedagen, zo vlak voor de dure decembermaand. De consument is gevoelig voor aantrekkelijke aanbiedingen en maakt elk jaar meer gebruik van de speciale Black Friday aanbiedingen en acties. Niet alleen online maar ook in fysieke winkels. Er wordt niet alleen elektronica aangeschaft, maar ook speelgoed, beauty en kleding zijn veel gekochte items. Bekijk onze infographic voor meer inzicht. Als ondernemer kun je dan ook bijna niet meer om deze kortingsdagen heen. Ga niet zonder nadenken met de massa mee en zorg dat je opvalt met jouw Black Friday aanbiedingen.

Direct inhaken

Met display advertising vergroot je jouw zichtbaarheid en leid je jouw doelgroep eenvoudig naar je website of speciale actiepagina. Dat kun je eenvoudig zelf doen via Direct.

Direct adverteren

Contact opnemen

Wil je inhaken op Black Friday en Cyber Monday? Onze media adviseurs staan klaar om samen met jou het juiste moment voor jouw boodschap te bepalen. Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl