Online video advertising wordt steeds populairder. We kijken er dagelijks heel veel naar; via YouTube, Facebook, Instagram, nieuwsapps etc. Bij het inzetten van video advertising bied je de consument emotionele (merk)beleving met als resultaat een groot effect van je campagne. Je kunt beelden tot leven brengen, een verhaal vertellen, de kijker meenemen en een product of dienst tot in de details laten zien.

  • De groei van video
  • De spelregels

Video is heel populair bij online adverteerders en groeit hard. De verwachting is dat video over een paar jaar zo’n 80% van de internetconsumptie uitmaakt. Doordat onze hersenen visuele content veel sneller kunnen verwerken dan tekst, heeft video advertising een zeer positief effect op reclame- en productherkenning.

Direct contact

Advies digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Materiaal aanleveren
088 572 2880
adopsdigital@dpgmedia.nl

Om deze manier van adverteren zo effectief mogelijk in te zetten, is het belangrijk om te weten dat de spelregels voor online video wezenlijk anders zijn dan die voor bijvoorbeeld televisie. Bij video advertising moet je rekening houden met de behoeften en interessegebieden van je doelgroep, het verspreidingskanaal, technische specificaties, de optimale lengte van je video, ondertiteling etc. Is dit nieuw voor je? Dan adviseren en helpen we je graag. Naast het verspreiden van de video, kunnen wij de productie ook verzorgen.

Direct contact

Advies digitaal adverteren
Ma- vrij: 8:30-17:00 uur
088-5722888
advertising@dpgmedia.nl

Materiaal aanleveren
088 572 2880
adopsdigital@dpgmedia.nl

  • 66 miljoen videoviews per maand
  • 3,1 miljoen nieuwssite bezoekers per dag
  • 45 miljoen pageviews per dag