Recruitment DPG Media is dé recruitmentspecialist voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Met onze verschillende arbeidsmarktoplossingen bereik je de kandidaten die jij voor ogen hebt met jouw wervings- en employer branding campagnes.

Dankzij onze merken Nationale Vacaturebank, Intermediair, Tweakers IT Banen en de recruitmentactiviteiten van onze nieuwsmerken, kunnen wij op ieder arbeidsmarktvraagstuk een passend antwoord vinden. We bereiken zo’n 11 miljoen multimediale contacten op elk moment van de dag.

 

  • De voordelen
  • Print personeelsadvertenties
  • Online personeelsadvertenties

Actueel bereik en snelle bereiksopbouw
Bereik van zowel latent als actief werkzoekenden
Keuze voor nationale dekking, regionaal bereik of lokale focus
Duidelijke lezersprofielen van onze merken zorgen voor een goede match met jouw doelgroep

Direct contact

Recruitment DPG Media
020-204 22 00
customerservice@dpgmedia.nl

Op woensdag en zaterdag verschijnen de pagina’s voor personeelsadvertenties in onze kranten. Er zijn verschillende advertentieformaten beschikbaar, die in combinatie met de vacaturesites van Intermediair en Nationale Vacaturebank de effectieve crossmediale carrièreproposities van DPG Media vormen.

Ook de personeelsadvertenties in de huis-aan-huiskranten worden bij elkaar geplaatst. Vacatures zijn hierdoor makkelijk te herkennen voor lezers die actief of latent op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Direct contact

Recruitment DPG Media
020-204 22 00
customerservice@dpgmedia.nl

Via onze populaire vacaturesites en carrièreplatformen kun je eenvoudig kandidaten werven voor jullie vacature(s). Met een goede online campagne op websites en mobiel kun je desgewenst ook een directe link naar de vacaturepagina op je eigen website creëren.

Direct contact

Recruitment DPG Media
020-204 22 00
customerservice@dpgmedia.nl

  • 867,000 bezoekers per maand op nationalevacaturebank.nl
  • 323,000 bezoekers per maand op intermediair.nl