Reclamefolders kunnen zowel in print verspreid worden als digitaal. Wekelijks verspreiden wij meer dan 140 lokale huis-aan-huiskranten die door meer dan 5 miljoen Nederlanders gelezen worden. Deze sterke lokale verspreiding maakt de huis-aan-huiskranten van DPG Media dé perfecte etalage voor ondernemers om geprinte folders mee te verspreiden.

Reclamefolder.nl kan de folder digitaal verspreiden om nog meer bereik met 1 folder te realiseren.

Met een crossmediaal pakket wordt je folder huis-aan-huis bezorgd, met een extra advertentie mogelijkheid in één van onze huis-aan-huis kranten én een plaatsing van de actie of aanbieding op Reclamefolder.nl.

  • Print
  • Reclamefolder.nl

Kies je ervoor om je reclamefolder mee te verspreiden met één van de huis-aan-huiskranten van DPG Media, dan ben je verzekerd van een hoge attentiewaarde. De folder wordt namelijk verspreid met een beperkt aantal folders. Daardoor valt jouw boodschap meer op dan wanneer verpakt in een folderpakket, én wordt jouw boodschap beter bekeken.

De huis-aan-huiskranten van DPG Media hebben een bijna landelijke dekking, met de mogelijkheid tot segmentatie op postcodeniveau. In de gebieden waar wij niet verschijnen, werken wij samen met andere uitgevers. Hierdoor kun jij landelijk, regionaal, lokaal of specifiek in een wijk je folder laten verspreiden.

Het verspreidingsgebied van reclamedrukwerk kan specifiek voor jou geselecteerd worden op basis van:

  • Titel huis-aan-huiskrant
  • Gemeente
  • Plaats
  • Postcode

Direct contact

Folderverspreiding
020 – 562 96 36
reclameverspreiding@dpgmedia.nl