Adverteren bij DPG Media: bereik met impact

Of je nu landelijk of op een specifieke postcode wilt adverteren, of je nu een groot mediabudget hebt of pas voor de eerste keer adverteert, DPG Media garandeert iedere adverteerder meer awareness, een groter engagement en conversiedoelen te behalen. Onze veilige en betrouwbare mediaplatformen en onze grote diversiteit aan advertentievormen zorgen ervoor dat jouw doelgroep niet meer om je heen kan.

 

Groot geworden door lokaal te blijven

Met een portfolio van vele sterke merken bereikt DPG Media 92% van Nederland. We zijn groot geworden door lokaal te blijven. Of je nu een multinational bent of een lokale ondernemer, bij DPG Media zorgen we dat je een blijvende indruk bij je doelgroep achterlaat. Digitaal via de populairste websites en apps van Nederland als AD.nl, op papier in de (lokale) krant of in magazines zoals Donald Duck, Flow en Margiet. Op de radio bij Qmusic of op populaire grote evenementen als de Libelle Zomerweek. Wat je marketing- of recruitmentdoelstelling ook is, doordat je op onze mediaplatformen zichtbaar bent, zien klanten je bedrijf als betrouwbaar, wordt je product of dienst geassocieerd met kwaliteit.

 

Profiteer van onze ervaring en data

In een wereld waarin enorme hoeveelheden reclameboodschappen worden geproduceerd, moet je wel iets bijzonders doen om te worden opgemerkt. Bij DPG Media monitoren we daarom continu het effect van onze kanalen en het (crossmediale) gebruik en gedrag van onze lezers. Data waarmee jij zo effectief mogelijk kunt adverteren. Onze adviseurs helpen je hier graag bij. Datzelfde geldt voor het programmatic inkopen van advertentieruimte. Adverteerders die niet samenwerken met een bureau kunnen snel en gemakkelijk gebruik maken van onze trade desk ADoptimize.

 

Ga je voor video, print, online, audio, of ga je combineren?

Of je nu wilt bouwen aan naamsbekendheid, op zoek bent naar personeel of meer interactie met je doelgroep wilt, met de merken van DPG Media kan het allemaal. Van branded content, display, video, en huis-aan-huisbladen tot audio en social advertising. Welke advertentievorm je ook kiest, de kracht van jouw advertentie wordt versterkt door de combinatie met onze hoog gewaardeerde redactionele content.

Onze adverteermogelijkheden

Branded content

Branded content

Bij deze vorm van content marketing is de commerciële boodschap op subtiele wijze verwerkt tussen redactionele artikelen op de meest betrouwbare nieuwssites van Nederland.

Bekijk
Branded content

Branded content

 

Bereik mensen bovenop je bestaande fans

Op de social media kanalen van jouw merk heb je vast al veel volgers en een groot bereik. Maar dankzij Xtra Social kun je dit uitbreiden naar een hele nieuwe en nóg grotere doelgroep. Bovendien krijg je met Xtra Social dit extra bereik in een betrouwbare, redactionele omgeving die brand-safe is. Zo kun je kiezen voor de nieuwsomgeving van bijvoorbeeld AD, de Gelderlander of PZC.

 

Bereik een relevante doelgroep

Bij Xtra Social kun je kiezen binnen welke context je campagne staat: op een specifieke site, kanaal of zelfs binnen bepaalde content. Maar je kan ook profiteren van onze kwalitatieve data om de exacte targeting te bepalen. Hiervoor zijn meer dan 150 data segmenten beschikbaar, bestaande uit socio-demo, behavioral en intent data. Op die manier bereik je enkel doelgroepen die ertoe doen voor jouw campagne.

Display advertising

Display advertising

Voor optimale zichtbaarheid of actiematige campagnes gericht op clicks heeft DPG Media grote en interactieve display banners en takeovers beschikbaar op de responsive sites en mobiele devices.

Bekijk
Display advertising

Display advertising

 

Wanneer kies je voor Xtra Social?

Xtra Social is een goede keuze als je het maximale uit je social ads wilt halen. Je plaatst namelijk met een enkele klik je bestaande social campagne door op onze betrouwbare nieuwstitels. Zo realiseer je met één advertentie veel meer aandacht voor jouw product of dienst.

Print media

Print media

Door te adverteren in print val je altijd op. Onze kranten en magazines lenen zich uitstekend voor het opbouwen of versterken van een merk, voor actiematige advertentiecampagnes en voor informatieve boodschappen.

Bekijk
Print media

Print media

Local media

Local media

Beroemd worden in jouw regio doe je door heel gericht te adverteren in media die jouw doelgroep dagelijks ziet, met een boodschap die precies past bij hun interesses.

Bekijk
Local media

Local media

Alle producten

Alle producten

DPG Media is uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, magazines en websites en is actief op de radio. Bekijk direct ons uitgebreide portfolio voor al onze producten.

Bekijk
Alle producten

Alle producten

Bereik met impact

Met een portfolio van vele sterke merken bereikt DPG Media 92% van Nederland. We zijn groot geworden door lokaal te blijven. Of je nu een multinational bent of een lokale ondernemer, bij DPG Media zorgen we dat je een blijvende indruk bij je doelgroep achterlaat.

Direct contact

Meer informatie

Prijzen

Prijzen

Onze prijsstrategie heeft drie uitgangspunten: hij is realistisch, eenvoudig en duidelijk. We hanteren voor al onze mediatypen daarom één vaste prijsformule.

Lees meer

Prijzen

Aanleverspecificaties

Aanleverspecificaties

Welke materialen moet je aanleveren voor een online of offline advertentie? Wanneer en bij wie? En wat zijn de bijbehorende specificaties? We helpen je graag verder.

Lees meer

Aanleverspecificaties

Inspiratie

Inspiratie

Raak geïnspireerd door onze samen-werkingen met andere merken. Door cases van anderen te bekijken, kom je tot ideeën die voor jouw merk ook kunnen werken.

Lees meer

Inspiratie

Branches

Branches

We doen continu onderzoek naar, en verzamelen data over diverse branches. Daardoor weten we wat de consument beweegt en hoe je deze het beste bereikt.

Lees meer

Branches

Laat ook een blijvende indruk achter

Wil jij advies over welk type advertentie en welke mediaplatformen het best bij de behoeften van jouw specifieke doelgroep aansluiten? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze media-adviseurs voor een adviesgesprek. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap de aandacht krijgt die het verdient.

 

  • Contact opnemen

    Laat hier je contactgegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Kun je niet wachten? Bel of mail ons dan.

Maandag – vrijdag: 8:30-17:00 uur
Telefoon: 088-0139640
E-mail: adverteren@dpgmedia.nl