AD Sportwereld is hét crossmediale sportplatform van Nederland en dé bestemming voor alle sportliefhebbers. We verslaan iedere dag het belangrijkste sportnieuws, de grote evenementen, brengen achtergrondverhalen en geven kleine sporten een podium.

Via AD Sportwereldbijlage brengen we nieuws en achtergrondverhalen en op AD.nl praten onze vaste sportanalisten- en journalisten Nederland dagelijks bij via livestreams, podcasts, rubrieken, interviews en natuurlijk het laatste sportnieuws.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onze sportkalender, inspirerende sport case video’s of kom met ons in contact.

Cases & Bereik

Studio NL

StudioNL is het concept waaronder ADR en NOC*NSF namens TeamNL alles over en rondom de Nederlandse topsport en breedte sport brengen in de vorm van videocontent. Met vaste rubrieken brengen we de verslag uit van sportevenementen maar brengen we ook sporters, coaches en fans in beeld.

Benieuwd? Bekijk de video!

Studio Korea

Samen met Campina, Heineken, Nederlandse Loterij, Lotto en Toyota brachten we in aan loop naar Korea op AD de verhalen van de sporters in voorbereiding op hun Olympisch toernooi.  Tijdens de OS kwam AD met Studio Korea, een dagelijks verslag van Korea door Hidde & Thijs, ondersteunt door de beelden van Eurosport.

Bekijk de aftermovie of lees meer over de case.

Lees meer
Cases & Bereik

Het bereik

AD Sportwereld bijlage
2,7 miljoen         lezers per dag
3,2 miljoen         lezers op zaterdag

Online per maand
3 miljoen             unieke bezoekers
60 miljoen          pageviews
2,8 miljoen         videoviews

Profiel online bezoekers
3,1 miljoen         sport geïnteresseerden
4,8 miljoen       actieve sporters
2,1 miljoen         kopen online sportartikelen

Commerciele mogelijkheden
We hebben veel verschillende sponsormogelijkheden rondom ons brede aanbod in sportcontent. Zo kunnen we lokaal via display advertising onze sportlezers bereiken, branded content inzetten om lezers te inspireren maar denken we ook graag groots mee over op maat gemaakte oplossingen passend bij jouw vraagstuk.

 

AD sport

AD sport

Neem een kijkje op www.ad.nl/sport

AD sport
Adverteren

Adverteren

Benieuwd naar onze andere advertentiemogelijkheden?

Klik hier